MENÜ

Tolgahan İmal'ın Bursa yarış tahminleri

Bursa at yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Tolgahan İmal'ın Bursa yarış tahminleri

9 Ekim Pazartesi Bursa at yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Etkili sprintiyle ASARCIKLI, tecrübesiyle HIGH SPEED TRAIN…

1.AYAK: İnişli çıkışlı performans grafiğine sahip olan HERGELE, kum pistte de etkili olabilmekte ve denk rakipleri arasında son yarışının izlerini silebilir. Ara sonrası gördüğü yarış ile nefes açığını gideren yetenekli safkan MERTADAM, son yarışına itibar etmediğim BERATBEY, yeniden form tutan YÜCELİR, son yarışında güçlü sprintiyle rakiplerine hakim olurken mükemmel görünen ZEUS ve inatçı karakteriyle sürpriz uğraşı verecek olan DOĞUHAN ise sırasıyla önereceğim diğer isimlerdir.

2.AYAK: Kum piste son derece yatkın bir safkan olan ASARCIKLI, son yarışında güçlü rakiplerini beş boy farkla geride bırakırken potoya da oldukça istekli girerek beğenimi kazandı. Daha önce iki kez kazanıp, bir kez de ikincilik elde ettiği jokeyi Mustafa Çiçek idaresinde gerçekleştireceği uzun sprintiyle dış kulvardan rakiplerine hakim olmasını bekliyorum. Günün ilk bankosu olarak değerlendirebiliriz.

3.AYAK: Yarış hayatının ilk startında dışarıdan çok güçlü gelen rakibinin sprintine maruz kalınca ikinci olarak pistten ayrılan IMMORTAL LIFE, 1.17.96’lık derecesiyle yeterli göründü. Daha yüksek kondisyonda katılacağı bu koşuyu lehine çevirebilir. Grubun deneyimli taylarından MANZARA, gördüğü yarış sonrası gerçekleştirdiği işlerinde formunu ilerlettiği görünen STILL DREAMING, pedigri olarak dikkatime takılan SWALLOW THE DUST ve temsilcileri başarıdan başarıya koşan Torok’un tayı AS YOU WISH ise en ufak hatasını geri çevirmeyecek potansiyelde görünen rakipleridir.

4.AYAK: Bu gruplarda her zaman iş yapabilecek kapasitedeki HACIVAT, kaba kum pistte farklı olan ZAĞNOS, son yarışlarında göz dolduran kumcu safkan OLTACI, İzmir’deki son yarışını önemsemediğim ESERALP, önde rahat bir tempoda gidebilirse farklı koşmasını beklediğim GEDİZKAYA, Ankara’dan iyi durumda gelen BİNBİR ve son metrelerdeki ataklarıyla şans arayacak olan AYSELHATUN sıralamasını mümkün olan son isme kadar değerlendirmeye alalım.

5.AYAK: Kahraman ekürisi yetiştirmesi bir tay olan HIGH SPEED TRAIN, bugüne kadar katıldığı altı koşuda tabeladan düşmeyerek maiden bir tay için tatminkar performanslar sergiledi. Son yarışında KV-6 sınıfta boy gösterdi ve pistten 1.30.41 ile dördüncü olarak ayrıldı. Bir evvelki yarışında ise yine 1400 metre koşan tay, 1.29.85’lik derecesiyle ikinci olmuştu. Kısacası potansiyel olarak daha iyi işler yapabilecek izlenimi vermekte. Bugün iyi kondisyonu ve tecrübesiyle birincilikle tanışmasını bekliyorum. Günün ikinci bankosu olarak da okurlarımıza öneriyorum.

6.AYAK: Denk güçteki safkanların bir araya geldiği Handikap-14 mücadelede, sağlıklı bir çıkış yapması halinde LUCKY RACER kazanmaya yakın görünüyor. İzmir’den formda gelen ve mesafeye yatkın olan ISTANBUL HOUSE ilk ciddi rakibidir. İstikrarlı yarışlar koşan WEST GROVE, kumcu safkan ALHUN, sonlarda sert gelen SAVAŞ ATI, takibimdeki KOBATER, her an farklı koşabilecek durumdaki ARIZONA DREAM ve sürprizde ise ALİDEV ilave edilmesi gereken diğer safkanlardır. Şansınız ve bahtınız açık olsun…

( 2.3.10.6.8.1 ) ( 6 ) ( 5.7.9.10.2 ) ( 4.9.3.1.2.5.8 ) ( 6 ) ( 1.2.3.4.14.6.10.9 )

Haberin Devamı
YORUM YAZ