MENÜ

Şampiyon VakıfBank sahaya indi

Başantrenör Giovanni Guidetti yönetiminde geçen sezon CEV Şampiyonlar Ligi’nde zafere ulaşan VakıfBank, yeni sezonun medya gününü gerçekleştirdi. Organizasyonda konuşan Başkan Osman Demren, başarıların devam edeceğini belirtti.

Şampiyon VakıfBank sahaya indi

Her yıl başarıdan başarıya koşan ve geçen sezon Avrupa’da kupa sevinci yaşayan VakıfBank, yeni sezonun açılışını yaptı. VakıfBank Spor Sarayı’nda yapılan toplantıya kulüp başkanı Osman Demren, antrenör Giovanni Guidetti ve oyuncular katıldı. Fotoğraf çekimlerinin ardından basın mensuplarına demeç veren Başkan Demren, “Başarıda istikrarın ne demek olduğunu biliyoruz.
Dünyanın lider kulübü olma yolunda mutlulukla devam ediyoruz. Bu başarıyı devam ettirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

‘Hepsini kazanmak istiyoruz’

VakıfBank ve milli takım antrenörü Giovanni Guidetti de, basın mensuplarına takım ile ilgili konuştu. İtalyan çalıştırıcı, “Bu sezon ki takımın oluşumundan çok memnunum. Kadroyu gençleştirdik ve hemen hemen oyuncuların büyük bölümünü tuttuk. Geçen sezon Avrupa ve dünyada büyük iş yaptık. Hedefimiz açık, bu sezon sadece Avrupa ve dünyada değil, Türkiye’de de iyi olmamız lazım. Hepsini kazanmak istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ