MENÜ

"Bu kupa dünyalara bedel"

EAFF Avrupa Ampute Şampiyonası finalinde Türkiye, İngiltere'yi 2-1 mağlup ederek şampiyonluğa ulaşırken, takımın oyuncularından Fatih Şentürk, Barış Telli ve Feyyaz Gözüaçık mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

"Bu kupa dünyalara bedel"

EAFF Avrupa Ampute Şampiyonası finalinde Türkiye, İngiltere'yi 2-1 mağlup ederek şampiyonluğa ulaşırken, takımın oyuncularından Fatih Şentürk, mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Bu kupayı kelimelerle ifade edemeyeceğini söyleyen Fatih Şentürk, "Bu kupa tüm şehitlerimize gelsin. Kahraman Türk halkına gelsin. Ne mutlu Türk'üm diyene. Buraya gelen her bir seyircinin nefesi sesi, dünyalara bedel" açıklamasında bulundu ve gözyaşlarına engel olamadı.

Barış Telli ve Feyyaz Gözüaçık: Çok mutluyuz

Feyyaz Gözüaçık, "İstiklal Marşı'nın iki kez çok büyük bir gururla söyledim, birinde Rusya'da İstiklal Marşı'mız çalmamıştı, gururla, bağıra bağıra okumuştuk. Bir de bu güzel taraftar arasında okuduk. Avrupa şampiyonu olduk. Tüm Türk taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Çok mutluyuz" diye konuştu.

Barış Telli ise, "İnanılmaz mutluyuz, ampute futbolda şu atmosferi yaşamak bizim için çok önemliydi. Fikret Orman başkanımıza, TFF başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Buraya gelen herkesin ayağına sağlık. Bu anı unutamayacağız" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ