MENÜ

Atletico Madrid-Barcelona maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta?

La Liga'nın 8. haftası dev bir maça sahne olacak. Atletico Madrid, lider Barcelona ile karşılaşacak. Peki, Atletico Madrid-Barcelona maçı saat kaçta, hangi kanalda, canlı yayınlanacak? Detaylar ve yayın bilgileri fanatik.com.tr'de...

Atletico Madrid-Barcelona maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta?

La Liga'ya fırtına gibi başlayarak oynadığı 7 maçta 21 puan toplayan Barcelona, Atletico Madrid'e konuk olacak. Kendi sahasında oynadığı 38 maçın 35'ini kaybetmeyen Atletico Madrid zorlu maçtan galibiyetle ayrılarak puan farkını azaltmak istiyor. Son 14 maçını kazanan Barcelona ise, deplasmanda galip gelerek nağmağlup ünvanını koruma peşinde olacak.

Atletico Madrid-Barcelona maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta?

14 Ekim Cumartesi saat 21.45'de başlayacak mücadele beIN Sports Digiturk Play'de canlı olarak ekranlara gelecek. Ayrıca maçın canlı anlatımı ve canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...

İki takım arasında oynanan son 5 maç

Atletico Madrid 1 - 2 Barcelona
Barcelona 1 - 1 Atletico Madrid
Atletico Madrid 1 - 2 Barcelona
Barcelona 1 - 1 Atletico Madrid
Atletico Madrid 2 - 0 Barcelona

Liverpool-Manchester United maç sonucu: 0-0


Barça'da Griezmann inadı

El Mundo Deportivo'da yer alan habere göre, Barcelona Teknik Direktörü Ernesto Valverde'nin ısrarla kadrosunda görmek istediği Fransız golcü için kulübün sportif yetkilileri Pep Segura ve Robert Fernandez transfer çalışmalarını sürdürüyor. Griezmann'ın oyun tarzının Barcelona'ya tam anlamıyla uyacağını düşünen yetkililer, Fransız oyuncunun kadroya katılması sonucu takımın Dembele, Griezmann, Messi ve Suarez'den oluşan hücum hattıyla 4-2-3-1 dizilişini en verimli haliyle sahaya yansıtacağı kanaatinde.

Barcelona için La Liga dışında kalma riski

İspanya Profesyonel Futbol Ligi (LFP) Başkanı Javier Tebas, Villarreal kentinde katıldığı bir konferansta gazetecilere yaptığı açıklamada, "Maalesef, Barcelona ve Espanyol takımlarının bulunmadığı bir La Liga (Birinci Futbol Ligi) olasılığı görüyorum. Eğer böyle bir şey olursa La Liga tekrar elde etmesi çok zor bir değer kaybeder." diye konuştu. Katalan Futbol Federasyonunun takınacağı tavrın önemli olacağını ifade eden Tebas, "Katalonya'nın tek taraflı bağımsızlık ilan etmesi halinde La Liga'daki Katalan kulüpleri acil toplantıya çağıracağım. Bağımsızlığı destekleyenler La Liga'nın dışında kalacak. Bizim görevimiz herkesi dinlemek ama aynı zamanda yönetmeliğin şartlarını da yerine getirmeliyiz." değerlendirmesinde bulundu.

Borussia Dortmund-RB Leipzig maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta?

Haberin Devamı
YORUM YAZ