MENÜ

Sakarya'dan süper açılış

Yeni stadında ilk maçına çıkan Sakaryaspor, Kahramanmaraşspor’u 2-1 yenerek taraftarına galibiyeti hediye etti. Tatangalar’ın golleri 59’da Ferhat, 65’te Karahan’dan geldi. Konuk ekibin tek sayısını ise 70’de penaltıdan Eser kaydetti.

Sakarya'dan süper açılış

TFF 2. Lig’in 7. haftasında Sakaryaspor, yeni stadında oynadığı ilk maçta Kahramanmaraşspor’u 2-1 mağlup etti. Namağlup yolunda ilerleyen Sakaryaspor, mücadeleye etkili başlayan taraftı. İlk yarıda gol pozisyonlarına giren ev sahibi ekip bir türlü aradığını bulamadı ve soyunma odasına iki takım da sessiz gitti: 0-0.

İkinci yarının başlama düdüğüyle birlikte Sakaryaspor, Kahramanmaraş’ın kalesini yoklamaya başladı. 59. dakikada Ferhat Yazgan, takımını öne geçiren golü attı, statta adeta büyük coşku yaşandı. Bu golün ardından ataklarını iyice sıklaştıran ev sahibi, 65. dakikada da Karahan Yasir Subaşı’nın golüyle farkı 2’ye çıkardı. Müthiş statta galibiyet şarkıları söylenirken, bu golden 4 dakika sonra konuk ekip penaltı kazandı. Eser Akbaş, beyaz noktanın başına geçerek, farkı 1’e indirdi: 2-1. Fakat kalan dakikalarda skor değişmedi, Sakaryaspor 3 puanı hanesine yazdırdı.

28 bin 154 kişi...

28 bin 154 kişi kapasiteli olan stat 128 dönümlük bir arazi üzerine kuruldu ve 150 milyon liraya mal oldu. Maç öncesi Sakaryaspor’un taraftar grubu Tatangalar, İstiklal Marşı öncesinde koreografi gösterisi ile yeni açılan statlarında takımlarına moral verdi. Maç öncesinde ise 28 bin 154 biletin tamamı satıldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ