MENÜ

Bursaspor Fernandao'yu istiyor

Devre arasında mutlaka bir forvet alacak Bursaspor, 23 golle kral olduktan sonra Fenerbahçe’nin yolunu tutan eski forvetine gözü dikti. Fenerbahçe’de gözden düşen yıldızın geri dönmesi için görüşmeler başladı.

Bursaspor Fernandao'yu istiyor

Savunmaya ve orta sahaya yaptığı flaş transferlerle kadrosunu güçlendiren Bursaspor, forvete ise taraftarın beklediği takviyeyi yapamamıştı. Yeşil-Beyazlılar, Stancu ve Kubilay’dan hucüm hattının en ucu için istediği verimi alamayınca forvet arayışları şimdiden başladı. Timsah’ın hedefindeki isme ise FANATİK ulaştı: Fernandao...

Bursaspor’da krallık yaşadıktan sonra Fenerbahçe’ye transfer olan, ancak Sarı-Lacivertliler’de ilk sezonu dışında sakatlıkları nedeniyle bir türlü beklenen seviyeye çıkamayan Brezilyalı forvetin yeniden geri dönmesi için çalışmalar başladı.

Titi onu çağırıyor

Badu, Agu, Ekong ve Titi transferlerinde başrol oynayan yönetici Hasan Parlakay’ın Fernandao için de girişimlerde bulunacağı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre tecrübeli forvetin kiralık olarak kadroya katılması planlanıyor. Fernandao’nun Bahia’dan arkadaşı Titi’nin de takımda olması yıldız golcünün yeniden Bursaspor forması giymesi için de önemli bir etken.

Haberin Devamı
YORUM YAZ