MENÜ

Zorlu'da milli heyecan!

FANATİK ve Zorlu Center, Türkiyeİzlanda maçının heyecanını, harika bir organizasyonla futbolseverlere yaşattı. Mehmet Demirkol’un yorumlarıyla renk kattığı geceye katılım oldukça yüksekti.

Zorlu'da milli heyecan!

Türkiye’nin 1 numaralı spor gazetesi FANATİK, İstanbul’daki Zorlu Alışveriş Merkezi’nde futbolseverleri, yazarımız Mehmet Demirkol’la buluşturdu.

‘Milli Takım 2018 Dünya Kupası Yolunda, FANATİK ile birlikte Zorlu’da’ sloganıyla, Zorlu Center Meydan Katı Park Alanı’nda gerçekleşen dev organizasyona büyük ilgi vardı.

Katılımın yoğun olduğu Zorlu’daki buluşmada Demirkol, Hakan Ateşler’in moderatörlüğünde karşılaşma öncesi maçla ilgili beklentilerini, izleyenlerle paylaştı, daha sonra da katılımcıların sorduğu sorulara yanıt verdi.

FANATİK TV’den de canlı olarak yayınlanan gecede hayranları, Demirkol’a büyük ilgi gösterdi ve kendisiyle fotoğraf çektirdi. Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Alegra Levi’nin de bulunduğu organizasyon renkli görüntülere sahne oldu.

Maç öncesine yorumları ile renk katan Demirkol, ardından futbolseverlerle birlikte mücadeleyi takip etti.

Zorluda milli heyecan



Genel Yayın Yönetmenimiz Necil Ülgen ile Reklam Grup Direktörümüz Hatice Erdinç de etkinliğe katıldı.

Zorluda milli heyecan



Türkiye-İzlanda maçı için FANATİK, Mehmet Demirkol ile taraftarları Zorlu Center’da buluşturdu. Organizasyonda moderatörlüğü Hakan Ateşler yaptı.

Zorluda milli heyecan



Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Alegra Levi de, organizasyona renk katan isimlerin başında geldi.

Zorluda milli heyecan



Zorluda milli heyecan



Zorluda milli heyecan

Haberin Devamı
YORUM YAZ