MENÜ

Eray Balcı'nın Adana at yarış tahminleri

Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın Adana at yarış tahminleri

7 Ekim Cumartesi Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

ADANA'DA HEP BİRLİKTE "CHICA LOCA" DİYORUZ...

1.AYAK: Yarış en etkili performansını bu pist ve mesafede elde etmiş bir safkan olan YOLDAŞ hiç ölçü son Elazığ yarışı sonrası yeniden Adana kumuna çıkacağı koşuda öncelikle kuponlara yazılmalıdır. Yaklaşık yedi aylık bir tedavi süreci sonrası pistlere tekrardan geri dönüp iki yarış gören ve kondisyon açısından fit duruma gelen DİLBER GÜLÜ kariyeri açısından ayrı bir anlam taşıyan bu pistte favoriye çok ciddi rakip olacaktır. Eski gücünden uzak olsa da yarış hayatı süresince en iyi anlaştığı jokeyi ile piste çıkacak olan TURABİ bu hafta idman pistinin en beğenilen safkanlarından biri olan GÖKKURT ve pilotunu ve pistini bulan bir diğer isim ŞAFAK VAKTİ günün başlangıç ayağının diğer şanslı sıralamasıdır.

2.AYAK: Kalite olarak bu rakiplerden çok daha üstün gördüğüm CASH IN önlerde tempolu gidecek yarış gidişatında sonlarda yapacağı etkili sprintiyle birinciliğe uzanmasını beklediğim isimdir. Bu mesafeler için takibimizde olan ÇAĞLAÇAĞLA bu kez daha nefesli gireceği koşuda genel puanlamanın sürpriz benim ise ön planda şans vereceğim isim olacaktır. Son yarışı çok parlak OCEAN SERAPH benzer mesafede start aldığı son dört yarışının üçünü kazanma başarısı gösteren TORUN CALLAS yine favoriye öncelikli rakiplerden biridir. Bu ayağın sürprizini FEYAZAN ve ABSOLUTE POWER yapar.

3.AYAK: Bosphorus/Sabin eşleşmesinin henüz tam olarak hakkını verememiş meyvesi ANKA Kv koşularda çok daha sert rakipler yanında, az farklarla tabela dışında kaldığı yarışlarının ardından bu kez daha denk rakipler yanında en şanslı tay olur. Kum pistte daha etkili olduğunu düşündüğüm FELAROF ve maidene fiyakasına çok fiyakalı bir yarışla son veren ANIL BABA Kv-6 Göynük Yaylası koşusunun diğer şanslı isimleridir.

4.AYAK: Jenerasyonun dişilerini ilk beşini yapacak olsak bu listeye girebilecek isimlerden biri olan BLACK CHINISE bu pistte ilk kez koşacak olmaktan etkilemezse vermiş olduğu araya rağmen uzun mesafeli galoplarla gireceği koşuyu kazanır. Grubun en formda safkanı ZÜMRÜTHAN ve üç aya yakın zamandır koşmuyor olmasına rağmen hazırlık olarak yeterli seviyede olan HEYAMOLA ilavesiyle bu ayağı geçeriz

5.AYAK: Yarış hayatının başlangıç koşusunda fazlaca sıkıştırılmadan bir yarış gören ve aynı zamanda My Life gibi kalite kısrağın yavrusu olan CHICA LOCA yeni sezon için tercihini yaptığı Adana pistinde start alacağı ilk koşudan birincilikle ayrılmasını beklediğim tay olup günün bankosu adayımdır.

6.AYAK: Günün en kalabalık ve en zorlu ayağı olarak nitelendireceğim altılı ganyanın son ayağında 5-6 aydır hemen hemen her koşuda önerdiğim isimlerden biri olan MINT COPY bu sıklet avantajını da lehine çeviremezse uzun bir süre bana uzak Allah'a yakın olsun. Önlerde kendisini unutturabilirse AKDENİZLİ son yarışını çok beğendiğim EYOTA ve ne zaman nasıl koşacağı hiç belli olmayan DIVINE POWER dörtlemesi ile kapanışı yapabiliriz. Yerimiz varsa; FAST KHAN,YOSUN SULTAN ve THE FLAMINGO da değerlendirmeye alınabilir.

7-8-6-9-3///2-10-6-7-8-1///1-2-4///6-2-5///3///12-2-3-4-10-14-1

Haberin Devamı
YORUM YAZ