MENÜ

Eczacıbaşı VitrA sezonu açtı

Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, 2017-2018 sezonunu Kanyon Ofis’te düzenlediği basın toplantısı ile açtı.

Eczacıbaşı VitrA sezonu açtı

Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, 2017-2018 sezonunu Kanyon Ofis’te düzenlediği basın toplantısı ile açtı.

Toplantıya Eczacıbaşı Spor Kulubü Başkanı Faruk Eczacıbaşı, Antrenör Marco Aurelio Motta ve yeni sezonda yer alacak oyuncular katıldı. Voleybolu bir bütün olarak gördüklerini belirten Faruk Eczacıbaşı, “Fırtınalı bir sezonu geride bıraktık. Bizim için voleybol bir bütün. Artık bunu bu şekilde değerlendirmenin doğru olacağını düşündük. İncilerimiz A takımımız bizim görünen yüzümüz. Adaylık en yukarıya giden bir çalışma bir bütündür. Bu sezon iddialı, daha mücadeleci, genç ve enerjik bir takım ile yola çıkıyoruz. Bizim için iyi olduğunu düşünüyorum. Yeni sezon için herkese başarılar diliyorum” diye konuştu.

Marco Aurelio Motta: Çok iyi bir takımımız var

Eczacıbaşı’nda yer aldığı için mutlu olduğunu söyleyen Marco Aurelio Motta, “Burada daha önce çalışmıştım. Bu sezon çok iyi bir takımımız var. En önemlisi sadece Türkiye’de değil dünyadaki bütün takımlarla mücadele edebiliriz. Genç ve tecrübeli bir takımız. Çok iyi şeyler başarabiliriz” şeklinde konuştu.

Larsson: “Eczacıbaşı’nı temsil etmek gurur ve onur verici”

Yeni sezon öncesinde çok heyecanlı olduğunu ifade eden Larsson, “Bu sene 4. senem burada. Eczacıbaşı’nı temsil etmek gurur ve onur verici bir durum. Bu sezon gençlerle ve tecrübeli arkadaşlar iyi bir denge olacak. Bazı oyuncularla beraber oynadık” değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ