MENÜ

Ümit Bekmezci'nin İstanbul at yarış tahminleri

İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Ümit Bekmezci günün programını değerlendirdi.

Ümit Bekmezci'nin İstanbul at yarış tahminleri

6 Ekim Çarşamba İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Ümit Bekmezci günün programını değerlendirdi.

OĞLUM BERAT fit durumda

1.AYAK: Tatminkar formuyla sürekli tabelada dolaşan Altıncı His, denk rakipler yanında ilk şans verdiğim isimdir. Ağır kilosuna rağmen formunun zirvesindeki Gözyaşı Gecesi, sert ve ciddi rakibi olacaktır. Esanadolu ve Veli Can Kızı sürpriz şansı verdiğim isimlerdir.

2.AYAK: Sürekli aşama kaydeden Görünmez, denk rakipler yanında maiden'a veda edebilir. Bütünay, Ezheran ve Gergin sırasıyla rakipleridir.

3.AYAK: Pist ayırt etmeyen atımız Oğlum Berat formunun zirvesinde olup, lehine görünen tempo koşusunda sprinter yapısıyla rakiplerine üstünlük sağlayacaktır. Ekip olarak kazanmasını bekliyoruz.

4.AYAK: Yetenekli bir tay olan Taçser, klas pilotunun idaresinde birinciliğin en güçlü adayıdır. İyi durumuyla Ulukız, sert ve ciddi rakibi olacaktır. Aloysha seri stiliyle çıktığı gibi bitirebilir. Sprinter Sanberk daha sonraki ihtimaldir.

5.AYAK: İlk startında klasını konuşturan Diabolik, artan form ve tecrübesiyle bu grupta da söz sahibi olabilir. White Fire ve Gümüş Kafes rakip gördüğüm ikilidir.

6.AYAK: Temel Reis, Ray of Sunshine, Aslanparçası, Çeko Dayı ve Karaheves bu zorlu koşuda imkanlar ölçüsünde değerlendirilmelidir. İyi bir gün ve bol şanslar dilerim...

5-2-4-8
8-2-3-4
3
8-2-1-3
7-6-1
11-2-3-1-4

Haberin Devamı
YORUM YAZ