MENÜ
Sponsorlu

NetWork'ten Yeni Sezon Mottosu: “HİKAYEYİ CESARETİN BELİRLER”

Şehirli modern erkek, doğadan ilham aldığı rahat, şık duruşuyla NetWork Sonbahar / Kış 2017-18 koleksiyonunda kendi cesur hikayesinin kahramanı oluyor.

NetWork'ten Yeni Sezon Mottosu: “HİKAYEYİ CESARETİN BELİRLER”

NetWork’ün cesaret ve özgürlükle bütünleştirdiği hikayeler zinciri, “NetWork Stories #2: HIGHLINE” olarak bu sezon da devam ediyor. Çizgilerin baş kahraman olduğu yeni sezon hikayesinde NetWork erkeği, stili ve cesur tavrıyla kendi çizgisini çiziyor.

Oluşumu 65 milyon yıl öncesine dayanan 40 kilometrelik Malatya Levent Kanyonu’nda, 243 metre yükseklikte…İki tepeyi birbirine bağlayan 120 metre uzunluğunda, 2,5 cm kalınlığında bir ipin üzerinde gerçekleşen çekimde, dünyanın en başarılı highliner’ları NetWork’ün cesaretle özdeşleşen tavrını ortaya koyuyor.

NetWork’ün cesaretin sınırlarını zorlayan yeni kış koleksiyonunda geometrik çizgiler, toprak renkleri kısacası doğanın kendisi erkeğin stiline ilham veriyor.

Doğadan ilham alan dağcılık esintili tasarımlar NetWork erkeğinin cesur tarafına seslenirken, kusursuz formlardan özel aksesuarlara kadar her detayda öne çıkan tailoring” hissi bu erkeğin şehirdeki en şık ve en stil sahibi tarafını temsil ediyor. Girdiği her ortamda kendi stilinden ödün vermeyenler için NetWork Sonbahar / Kış 2017-18 yepyeni hikayeleri ve tasarımlarıyla sezonun açılışını yapıyor.

HAZIRSANIZ YENİ SEZON BAŞLIYOR! DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

YORUM YAZ