MENÜ

Ümit Bekmezci'nin İstanbul at yarış tahminleri

İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Ümit Bekmezci günün programını değerlendirdi.

Ümit Bekmezci'nin İstanbul at yarış tahminleri

4 Ekim Çarşamba İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Ümit Bekmezci günün programını değerlendirdi.

KAFKASOĞLU günü kurtarır


1.AYAK: İlk startına noksansız hazırlanan Kudo, sihirbaz jokeyinin idaresinde birinciliğin en güçlü adayıdır. Dali Dali, Datçalı ve Lucky Fish sırasıyla rakipleridir.
2.AYAK: Her geçen gün iyi duruma gelen Diamond Dash, uygun kilosuyla ilk şans verdiğim isimdir. Sabah idmanlarında beğendiğim Sierra Maestra, sprinter yapısıyla ikinci şans verdiğim isimdir. Ankara'dan gelen Lady Girl, sıkletine rağmen yine üst sıraları zorlar. Eryn ve Yiğitalp sürpriz şansı verdiğim isimlerdir.
3.AYAK: Bu aralar çok iyi form tutan Kafkasoğlu, klas pilotunun idaresinde günün en şanslı ismidir.
4.AYAK: Güçlü orjini ve noksansız idmanıyla Lady Luxor, ilk şans verdiğim isimdir. Golden Tower'ın tam kardeşi olan Avrupa Güzeli, ikinci şans verdiğim isimdir. Lady Alina, Love Story ve Starry Day üst sıraları zorlayabilecek diğer taylardır.
5.AYAK: Son startı ölçü olmayan Kurye, denk rakiplerinin yanında ilk şans verdiğim isimdir. Tempo koşularını seven Serdengeçer, ikinci şans verdiğim isimdir. Oğlumejder, Haberatlı ve Cukka sürpriz şansı verdiğim isimlerdir.
6.AYAK: Formunda önemli gelişmeler görülen Özayberk, denk rakiplerinin yanında ilk şans verdiğim isimdir. Yetenekli bir safkan olan Mücizekaya, etkili binicisiyle ikinci şans verdiğim isimdir. Asilbeşir ve Ezgili sürprizlerimdir.

7-2-3-8
10-5-1-4-7
5
5-1-4-6-10
3-1-2-5-7
6-5-1-7

Haberin Devamı
YORUM YAZ