MENÜ

Cumhurbaşkanlığı Kupası sahibini buluyor

Basketbolda yeni sezon heyecanı Fenerbahçe Doğuş ile Banvit arasında oynanacak Cumhurbaşkanlığı Kupası ile başlıyor.

Cumhurbaşkanlığı Kupası sahibini buluyor

Geçtiğimiz sezonun lig şampiyonu Fenerbahçe Doğuş ile Türkiye Kupası şampiyonu Banvit, yeni sezon öncesi Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda karşı karşıya gelmeye hazırlanıyorlar.

Fenerbahçe, Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın son şampiyonu konumunda. 2016 Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanarak çıktıkları yolda sezonu THY Euroleague ve Türkiye Ligi şampiyonlukları ile noktaladılar.

Geride bıraktığımız sezonun başarılı takımlarından Banvit, Türkiye Kupası'nda finalde Anadolu Efes'i mağlup ederek başarılı görüntüsünü kupa ile süslemişti.

Fenerbahçe Doğuş ile Banvit arasındaki final Ankara Spor Salonu'nda oynanacak. Saat 19:00'da başlayacak karşılaşma TRT Spor'dan canlı olarak ekranlara gelecek.

Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe Doğuş'ta Bobby Dixon, Nikola Kalinic, Melih Mahmutoğlu ve Barış Hersek'in sakatlık sorunları bulunuyor. Dixon ve Kalinic'in uzun süreli sakatlıklarının tedavileri sürerken, hazırlık döneminde sakatlık sorunu yaşayan Melih ve Barış Hersek'in Banvit karşısında forma giyip giyemeyecekleri henüz belli değil. Banvit'te ise herhangi bir ismin sakatlığı bulunmuyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ