MENÜ

B.B. Erzurumspor yönetimi, ‘Osman Özköylü ile yollar ayrıldı' iddialarına açıklık getirdi

Peş peşe alınan kötü sonuçların ardından sosyal medyada yayılan, “Osman Özköylü ile yollar ayrıldı” iddiaları, Büyükşehir Belediye Erzurumspor yönetimi tarafından yalanlandı. Dilaver Yılmaz başkanlığında toplanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Yönetim Kurulu, Teknik Direktör Osman Özköylü ile yola devam kararı aldı.

B.B. Erzurumspor yönetimi, ‘Osman Özköylü ile yollar ayrıldı' iddialarına açıklık getirdi

Basın Sözcüsü Metin Barlak, “Biz Osman Özköylü ile başarılı olacağımıza inandığımızı daha önce de açıklamıştık. Adana’da yaşanan talihsiz mağlubiyetin ardından Özköylü ile yolların ayrıldığı şeklinde çıkan haberler tamamen asılsızdır” dedi.

Barlak, şu açıklamada bulundu:
Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü ile Teknik Direktörümüz Osman Özköylü hocamız arasında imzalanan 2 yıllık sözleşme devam etmektedir. Başkanımız Dilaver Yılmaz başta olmak üzere Yönetim Kurulumuzun tam güvenini alan Sayın Özköylü ile bu kötü günlere son vereceğimize ve bu camianın hak ettiği başarılı sonuçları alacağına inanıyoruz. Yeniden zirve yarışında yer alacağından asla şüphe duymadığımız takımızın, Milli Takım ara kampını teknik heyetimizle en iyi şekilde değerlendirerek galibiyet serisine başlayacağına inanıyoruz.”

Basın Sözcüsü Metin Barlak, “Turnikelerin önümüzdeki hafta tamamlanması halinde İstanbulspor maçında kendi taraflarımızla buluşacağız. Alacağımız 3 puanla yeni bir sayfa açmak için taraftarımızın desteğine çok ihtiyacımız olacak. Onlarla bütünleşerek bu günlerin üstesinden kolayca geleceğimize inanıyoruz” diye konuştu.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ