MENÜ

Gökhan Yalçınkaya'nın Diyarbakır at yarışı tahminleri

Diyarbakır at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

Gökhan Yalçınkaya'nın Diyarbakır at yarışı tahminleri

3 Ekim Salı Diyarbakır at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

ETTORE risk edilebilir

1.AYAK:Burda önceliği PRESTO’ya veriyorum. Son startında 600’e akılırken, solundaki atın faulune maruz kalıp yıkılma tehlikesi yaşadı, 100 metre sonra binicisi enseye bastı, kendi haline bıraktı. Zaten sallı bir at, devrini bulana kadar binicilerini uğraştırıyor, devri bozuldu mu geri döndürmesi zor, bugun farklı koşabilir. İlk planda rakip gördüğüm isimlerse FORK TOWN ile AMERICAN SNIPER ikilisi, ikisinin de son yarışını ölçü almıyorum, biri Şartlı 4, diğeri handikap 15 koştu, yeniden maidene döndüler, önlerde yer almaları yüksek ihtimallerdir. Sonrasında ANATOLIAN BULL, tutuyorum. At ilk kez İstanbul dışından adım atacak, dolayısıyla kaba kuma da ilk kez çıkacak. Anneden kardeşleri ‘’Silent Cat ve Guılty Pleasure’’ ın kumda kazandığı yarışlar var, dolayısıyla kendisi de tutup tatlı bir sürprizle altılıya başlatabilir. Uzun zamandır takibimde olan RUN FOR STEEL ile 6.5 ay aradan sonra burda kısa vade deneyimi yaşayan, artan kondüsyon ve pist tecrübesi doğrultusunda MY BABY ikiliside yeri olan okuyucularımıza diğer ilavelerimdir.

2.AYAK:ABİDEM, bu kez 50 kiloyu görecek, Caner de formda. Daha önce birlikte katılıp tatminkar yarışlar yapmışlardı, öne erken çıkabilirse karşılara bırakacağı nefesle direnebilir. HAYAT NUR, bu kez uzuna dönecek, mesafe tutan ve daha önce uzunlarda 3 kez kazanan bir isim, grupta çok müsait. GÜLSENUR, son dönemde tat vermeyen yarışlar yapınca, geriye alındı 1.5 aylık tedavi sürecine sevdiği Diyarbakırda olumlu tepki verebilir. SAPANCALI KIR KIZ, Kocaelideki yarışlarından beri yakın markajımda, bir yarış görüp pisti tanıdı, bu yarışla birlikte kollayalım. BECENEGÜLÜ, uzunda zaman zaman ters yarışlar yapıyor, ilk kez çıkacağı bu sert pistde, bir ters köşe daha yapabilir. LALUŞ, aradan sonra yarış gördü, 1800’ ve Diyarbakıra ilk kez çıkacak, ya tutarsa? AZİMLİ ZULUT, nerde nasıl koşacağını kestiremiyorum, bu kez kilosu normale bindi, karşıma alamıyorum. MİANUR, 9 ay aradan sonra en sevdiği piste geldi, kazanmış olduğu 4 yarışın 3’ü buradaydı, hasret giderebilir. ELMASOR, son yarışında çamur pistden olumsuz etkilendi, o da Diyarbakıra ilk kez çıkacak, etkili koşabilir.

3.AYAK:Henüz maiden bir isim olmasına rağmen çok iyi duruma gelen OYUNBOZAN, ilk birinciliği kısa vadede kazanabilir, genel puanlamada çok geride olsa da bende ilk sırada tutuyorum. Aradan sonra Adana’da bir yarış görüp nefesi toparlayan BENAZİR KIZ, rakip gördüğüm ilk isim olup, bu gruba her zaman diş geçirebilecek kalibrede bir at olan DİLAVERAĞA, yeniden form tutan BEYHAK, hayatının en iyi dönemlerinden birine giren ZİRVE TAY, buraya geldikten sonra bu pisti nedenli sevdiğini istikrarlı yarışlarıyla bir kez daha gösteren MIZARBEYİ, formunda önemli gelişmeler gözlenen ÖRÜMCEKBEY, imkanlar dahilinde değerlendirilmesi gereken diğer isimlerdir.

4.AYAK:2 ay aradan sonra iki yarış koşup artık yeterli düzeye ulaşan ve bu tip kısa mesafeli süratli gitmeye aday yarışları nedenli sevdiğini geçmişteki yarışlarından da anımsayabileceğimiz VICTORY CHARM, açık yarıştan buraya gelen KARA MAHMUT, yeniden mesafesinde dönen, ki mesafe sınırları olan GOLDEN FOOT, tırnağının ucuna gelen CURVE öne çıkardığım atlardır.

5.AYAK:Artık bu grupta bir ses vermesini beklediğim KARAMELEK ile ahırlar bölgesinde kulaktan kulağa dolaştığını duyduğum BOSFORATA ikilisini ayırmıyorum.

6.AYAK:Artık ETTORE’nin zamanı geldi. At iyi olmasa 59.5’a da jokey bindirmezlerdi zaten. Kalabalık grupta trafik sıkıntısı yaşamazsa tam mesafesinde kazanmasını bekliyorum.

9,4,1,2,5,8 // 11,1,7,15,2,5,6,10,12 // 11,3,1,5,2,6,7 // 4,5,6,1 // 10,3 // 4

Haberin Devamı
YORUM YAZ