MENÜ

Şair Gençer O'nun Bursa at yarış tahminleri

Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun Bursa at yarış tahminleri

02 Ekim Pazartesi Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

BERATBEY verdiği aradan sonra üç yarış koştu ve kazanmaya hazır

1.Ayak: Yedi koşulu programın ikinci koşusu ile altılı ganyan başlıyor. 1800 metrede yapılacak olan koşuda ilk şansı 2 nolu Dilbar’a veriyorum. Bursa’da daha önce kazanmış olan bu atın Kocaeli pistinde koştuğu son yarışları başarılı olan Dilbar Duke Of İstanbul’un son kazandığı koşuda 5’inci kalmasına rağmen bu grupta söz sahibi olacak durumuyla favorimdir. Şubar, Atletico, Doctor House, Elmira, Rocking Out, Kızıl Güneş ve Day King sırasıyla bütçe ölçüsünde rakipleri yazabiliriz.

2.Ayak: Son iki yarışında bir anda form grafiğini yükselten Alhun bu grupta yine şanslıdır. Alhun bu yarışlarındaki formunu tekrar eder düşüncesinde olursak risk alanlar tek bile bırakabilir. Nadia Dancer, Körebe, Camps Bay, Serdem ve Kobater rakibi atlardır.

3.Ayak: 1800 metre kum pistte yapılacak olan koşuda Beratbey artık kazanıra girmelidir. Üst üste 3 yarış kazandığı geçtiğimiz yılın son döneminden bu yana koşu kazanamayan bu atın verdiği aradan sonra 3 koşuda yer aldığını gördük. Torosdağı arkasında ikinci kaldığı son yarışından sonra bu grupta kazanmasını bekliyorum banko atımdır.

4.Ayak: İki yaşlı tayların 1400 metre kum pistte katılacağı yarış Kv6 düzeyli olup ilgi çekici bir koşu olacak. Tecrübeye baktığımızda 2 nolu Flashdance öne çıkacaktır. Daha önce My Will arkasında ikinci olurken çimde iyi performans yapan Flashdance kum pistte ise 5 yarışında da ikinci-üçüncü olurken yeterli gözüktü. Bu rakipler arasında ilk şansı alacaktır. Busekızı, Karahindibaya ve Wind Power rakipleri olup bahiste önceliği bu atlara vereceğim.

5.Ayak: 3 yaş Arap taylarının bu yarışında tayların form durumları ve geçmiş performansları çok ışık vermiyor. Bu nedenle idman durumu iyi gözüken Son Mehtap bile öne çıkabilir. Ancak yine de pedigri kalitesine göre Maviyasemin, Diyar Güzeli, Çelikyele, İlbüke, Kara Şehrazat, Zıpır ve Son Mehtap sırasını öneririm.

6.Ayak: 1400 metre kum pistte yapılacak olan yarışta güvenilir at bulmak zor. Katılımcıların çoğu sorunları nedeniyle pistlerden dönem dönem ayrı kalmış atlardır. Bu nedenle son durumlarını tespit etmek zor. Benim başarılı olmasını beklediğim isimler Harputlu ve Coritiba’dır.

2 3 5 2 8 7
3 // 1 3 4
4 2 6 2
7 6 8 6
8 1 7
9 5 11
10 4 10
11

Haberin Devamı
YORUM YAZ