MENÜ

Olcay Şahan, attığı gole neden sevinmedi?

Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş-Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı. Takımının ilk golünü atan Olcay Şahan neden sevinmediğine açıklık getirdi. Tecrübeli futbolcu, "Ben bugünlere geldiysem Beşiktaş sayesinde geldim. Golden sonra Beşiktaş taraftarına karşı sevinmek bana yakışmazdı." dedi.

Olcay Şahan, attığı gole neden sevinmedi?

Beşiktaş, ligin 7. haftasında Trabzonspor'la kendi sahasında 2-2 berabere kalırken, takımın ilk golünü atan Olcay Şahan maç sonrası açıklamalarda bulundu.

''Benim için çok özel bir maçtı. İlk defa Vodafone Arena'ya başka bir formayla çıktım. Taraftarlar beni çok iyi karşıladılar, onlara çok çok teşekkür ederim. Bu da eskiden Beşiktaş adına iyi oynayıp iyi şeyler başardığımı gösterir. Beşiktaş, Türkiye'nin en zor deplasmanı. Burada 1 puan aldık. Biraz üzgün, biraz mutluyuz. Benim için çok özel bir maçtı. Allah razı olsun, taraftarlar çok güzel karşıladı. Bu da benim bir şeyler başardığımı gösteriyor. Böyle bir deplasmanda puan aldığımız için mutluyuz. Çok zor maçları atlattık. Asıl bizim puan toplayacağımız maçlar başlıyor''

Şahan, golden sonra neden sevinmediğiyle ilgili soru üzerine şu yanıtı verdi:

"Ben bugünlere geldiysem Beşiktaş sayesinde geldim. Golden sonra Beşiktaş taraftarına karşı sevinmek bana yakışmazdı."


Negredo çıldırdı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ