MENÜ

Salihli'nin sultanları, galibiyetle başlamak istiyor

Baş Antrenör Bora Şensoy yönetimindeki Salihli Belediyespor bayan voleybol takımı, ligin ilk haftasında deplasmanda konuk olacağı Yeşilyurt’u yenerek, sezona galibiyetle başlamak istiyor.

Salihli'nin sultanları, galibiyetle başlamak istiyor

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Lig 2017-18 sezonu heyecanı başlıyor. Sezona yarın İstanbul deplasmanında konuk olacağı Yeşilyurt maçı ile başlayacak olan Yeşil-beyazlı ekip, rakibini yenerek, lige hem galibiyet hem de 3 puan ile başlamak istiyor. Yeşilyurt Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 15.30’da başlayacak.

Takım olarak iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade eden Salihli Belediyespor Baş Antrenörü Bora Şensoy, ligde ilk maçların her zaman zor ve önemli olduğuna vurgu yaptı. Ligin ilk haftasında konuk olacakları Yeşilyurt’u yenerek lige galibiyetle başlamak istediklerini belirten Şensoy, “Bu sezon tecrübeli bir ekip kurduk. Artık bu çalışmalarımızın karşılığını lig maçlarında sahaya yansıtarak almak istiyoruz” diyerek tüm sporculara başarılı ve sakatlıklardan uzak bir sezon diledi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ