MENÜ

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

30 Eylül Cumartesi Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

OĞLUM İLKER geçen koşusu ölçü alınmadan favorimdir

1.Ayak: Programın 10 koşulu olmasıyla ikinci altılıda 3 yaş Araplar ile başlayacağız. Kariyerine 1200 metre çimde 1.20.76’lık bir derece ile kazanarak başlayan Oğlum İlker favorimdir. İlk yarışında son 800’de 0.52.28 yaparak kazanan bu tay kalitesini göstermişti. İkinci yarışında iyi rakipler arasında koşup 5’inci kalan tayın bu kez daha iyi mücadele etmesini bekliyorum favorimdir. Rakibi isimler Sttarbir, Rusgelin, Uçan Reis, Ünsalmış, Mahaybar sırasıyla değerlendirilebilir.

2.Ayak: Sezonun önemli bir koşusu olan Hatay G1 düzeyli olup yılın en büyük tayını belli edecek bir mücadele bekliyorum. Öncelik tabi ki Yeltay da olacak. Şu ana kadar çim pistte sadece bir kez geçilen bu tay Ankara’da bu pistteki başarılarına bir yenisini ekleyebilir. Diğer tarafta geçildiği tek yarışın 1600 metrede olmasıyla bu atın yanına Taliphan, Altepe ikilisi yazılmalıdır. Koşunun sürprizini Gürhanşah yapabilir.

3.Ayak: Yedigöller Koşusu 1500 metre kumda yapılacak olup 2 yaşlı taylar mücadele edecekler. Arkansas Soul şu ana kadar gösterdiği performans ile favorim olup sonuca gidecek bir isim olduğunu düşünüyorum. İlk yarışında kazanan mükemmel ikili taylar veren Kantharos’un yavrusu King Of Ankara en az bu tay kadar etkili koşacaktır. Akyazılı Sıla, Hearts Reson ve Anka sürprize önereceğim taylardır.

4.Ayak: Türk Silahlı Kuvvetleri Koşusu G1 düzeyli elite atları bir araya getiren koşu olup keyifle takip edilecektir. Son yarışlarında mükemmel sonuçlar alan Semend bu kez kum pistte koşacak. Yine favorim olan bu atın H.Karataş ile koşmayacak olması çok problem olmayacaktır. Çimde koştuğu kadar kumda da koşan bu atın yanına Yılmabaşar, Firikya, Enderefe, Aşemez tercih edenlerce yazılabilir.

5.Ayak: 1900 metre çim pistteki yarış takip ettiğimiz Blue Mooonlight, Cloattro ikilisi öne çıkacaktır. Cloattro’nun kilosu sorun olursa apranti indirimi alan Blue Moonlight’ın işi kolaylaşır. Thassos, Wow So Cool, Brave Apte ve Montserrat sürprize düşüneceğimiz atlardır.

6.Ayak: Kariyerine ikincilik ile başlayan Properties isimli tay bir Native Khan kızı olup favorimdir. İyi bir harada yetişen tay göstereceği performans ile ilerleyen haftalarda bakalım açık koşulara yükselebilecek mi? Power Off en ciddi rakibidir. Eşleşmesi güzel gözüken My Big Boy sürpriz isimdir.


8 11 3 6 1 11
10 7 // 2 4
2 1 4 3
4 6 9 5
2 3 6
2 7
1

Haberin Devamı
YORUM YAZ