MENÜ

Gökhan Yalçınkaya'nın Adana at yarış tahminleri

Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

Gökhan Yalçınkaya'nın Adana at yarış tahminleri

30 Eylül Cumartesi Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

SENOŞ seriye bağlar

1.AYAK:HÜMA SULTAN’ın formunda önemli gelişmeler gözleniyor ve bunu da laf olsun diye söylemiyorum. Geçen Ankara’daki yarışından önce antrenörüyle başka bir atı hakkında bilgi alış-verişi yapmıştım, sonra bana dedi ki, Hümasultan, da son işinde bizlere ümit verdi Gökhan, çok iyi durumda. Bende o gün Altuğ dedim, yapma etme o yarışta Ulukız’ı banko verdim, ve at 14.55 ganyanla ikinci oldu, kısa vade yarışta. Buraya tırnağının ucunda getirdiler, öncelikle yazalım. Daha düne kadar açık yarış atı gözüyle baktığım, süper yarışlar yaparken Ankara’da Haziran ayının sonunda yaptığı kısa vade yarıştan sonra geriye gitmeye başlayan, bir önceki Grup yarışına kaydolduğunu görünce düzeltmişlerdir diye düşündüğüm, ardına yaptığı tabelasını tatminkar bulduğum ÇIRAK, rakip gördüğüm ilk isim olup, henüz 3’lü bir tay olmasına rağmen 60 kiloyla yaptığı son ikinciliğini kazanmış kadar kıymetli gördüğüm bu kez sıkleti normale binen PİRSUSLU ile Ankara’daki son startına oranla daha dengi rakiplerine dönen APASBEY yarışta şans verdiğim diğer atlardır.

2.AYAK:ESERHAN, 9.5 ay aradan sonra koştuğu ilk yarışında sıkıştırılmadı, ikinci yarışında kazanan atla arasında 1 saniye bile olmaksızın kondüsyonu oturtdum diğer yarış görüşürüz havasında tehditkar bir yarış yaptı, bugun dikkat! OFSAYT, son dönemdeki tatsız yarışlarıyla gözden düşse de oldukça uygun bir grup buldu, önde boş bırakırlarsa gençliğinde dafalarca yaptığı beyaz bayrak ayna yarışlarından bir kesit sunabilir. OKEY, el değiştirdikten sonra farklılaşmaya başladı, bu atın henüz maiden olmasına rağmen ilk iki startında kısa vadelerde koştuğunu hatırlatayım, at da varda bir şeyler sabırla günyüzüne çıkması bekleniyor. Zaman zaman bu tip mesafelerde ters yarışlar yapan SKORER, takibimdeki LEGEND OF CARIA, toparlanan MINT COPY, koşuda söz sahibi olabileceğini düşündüğüm diğer isimlerdir.

3.AYAK:Adana pistindeki ilk yarışı çok iyi olan KARAFIRAT, kazanma zamanı çoktan gelip geçen LITTLE KING, yeterli pişkinliğiyle FEVERAN, yarış koştukça oturmaya başlayan THOR MAN, aradan sonra iki yarış görüp tık nefese gelen HEKŞA, tatminkar ilk yarışı sonrası bu kez koşu görmenin tecrübesiyle daha önlerde yer almasını beklediğim EAGLE OF AMED imkanlar dahilinde değerlendirilmelidir.

4.AYAK:MİLLİ GURURUMUZ GÜMBÜRGÜMBÜR ile gençliğinin ateşiyle MAVİDALGA ikilisi rakiplerinin önünde gözüküyor.

5.AYAK:Başkentdeki son yarışında bu gruptan daha iyi atları geçerken göz dolduran ve yeniden form tuttuğunu gösteren, Adana pistine de yabancı olmayan ve daha önce burda iki kez kazanan SENOŞ’un mesafeye yatkınlığı ve fit durumuyla seriye bağlamasını bekliyorum, bankomdur.

6.AYAK:Kısa mesafeli süratli gitmeye aday koşu ekmeğine yağ süreceği kanaatinde olduğum KÜÇÜK CEMRE, Fırtına Öncesi Sessizlik mod’undaki BABAEMİR, 2.5 ay aradan sonra koştuğu yarışında 60 kiloya rağmen etkili performans gösteren bu kez hem 6.5 kilo düşen hem daha nefesli olan süratli safkan TİLKİ, çime ilk kez çıkacağı için kapalı kutu pozisyonundaki PİRSUS, bombam BABAKAFKAS, aradan sonra iki yarış gören BERKSOYHAN, grubun uygunluğuyla ŞEHLEVENT sıralamamdır.

8,2,6,3 // 4,1,11,2,7,8 // 3,4,6,5,7,1 // 1,4 // 1 // 4,1,6,7,9,10,13

Haberin Devamı
YORUM YAZ