MENÜ

Galatasaray'ı eleyen Östersunds grup lideri

Cim Bom’u UEFA’da saf dışı bırakarak Sarı-Kırmızılı camiada büyük bir yıkıma sebep olan Östersunds, Avrupa’da durdurulamıyor. İsveç ekibi Aslan’dan sonra çıktığı 6 maçın hiçbirini kaybetmedi, grubunda son olarak Hertha Berlin’i yenip 2’de 2 yaptı

Galatasaray'ı eleyen Östersunds grup lideri

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Galatasaray’ı sürpriz bir şekilde saf dışı bırakan ve Sarı-Kırmızılı camiada soğuk rüzgarlar estiren Östersunds, yoluna namağlup şekilde devam ediyor. Galatasaray’dan sonra Fola Esch ve PAOK takımlarını eleyerek gruplara kalan İsveç temsilcisi, ilk sınavında Zorya’yı deplasmanda, son maçında da önceki akşam Hertha Berlin’i mağlup etti ve liderlik koltuğuna oturdu. Bu performans sonrası, Galatasaray’ın da o dönem transferlerinin tamamlanmamış ve hazır durumda olmadığı düşünüldüğünde, Östersunds’un başarısının tesadüf olmadığı yorumları yapılmaya başlandı.

Östersunds’un ‘Transfermarkt’ verilerine göre kadro değeri sadece 8 milyon Euro. Galatasaray’da sadece Maicon’a ödenen bonservis 8 milyon Euro’ydu.

J Grubu'nda Zorya Luhansk'ın 3, Athletic Bilbao ve Hertha Berlin'in ise 1'er puanı bulunuyor.

Fener’in rakibi dökülüyor!

Östersunds’un ülkesindeki grafiği ise Avrupa’daki kadar başarılı değil. 16 takımlı İsveç Ligi’nin 25. haftasında 6. sırada bulunan Östersunds, son 5 haftada alacağı puanlarla ilk 3’e girerek Avrupa kupalarına katılmak istiyor. Fenerbahçe’nin Play Off’ta elendiği Vardar ise gruplara çok kötü bir başlangıç yaptı. İlk hafta Zenit’ten 5 gol yiyen Makedon temsilcisi, son olarak Rosenborg’a da 3-1 yenildi ve dibe demir attı.

4 büyüklerde forma giyen yıldızlar şimdi neredeler?

Haberin Devamı
YORUM YAZ