MENÜ

Neto: O faulü yapmam gerekiyordu

Fenerbahçe'nin yeni transferleri Neto ve Janssen, kendileri için düzenlenen imza töreninde konuştu. Derbide kırmızı kart gören Neto, "Golü önlemek adına o faulü yapmam gerekiyordu" dedi.

Neto: O faulü yapmam gerekiyordu

Fenerbahçe, yeni transferleri Neto ve Janssen'in imza törenlerini geç de olsa gerçekleştirdi. Ülker Stadyumu'nda düzenlenen imza töreninde konuşan futbolcular, kısa süre içinde takıma ve ülkeye uyum sağladıklarını, Fenerbahçe forması giydikleri için çok mutlu olduklarını söyledi.

Janssen ve Neto'nun öne çıkan açıklamaları şu şekilde:

Neto: Kendimi çok iyi hissediyorum

"Kendimi burada çok iyi hissediyorum. Burada olduğum için çok mutluyum. Şu anda büyük bir ailenin parçasıyım. Soyunma odasında, tribünde çok iyi bir atmosfer var. Verdiğim kararın ne kadar yerinde olduğunun farkındayım."

"Futbola defansif orta saha olarak başladım"

"Ayaklarımı çok sık kullanırım. Benim oyum stilim her zaman bu şekildeydi. Futbola başladığım mevki de defansif orta sahaydı. Bu yüzden de topla oynamaya daha yatkınım. Genç takımda bir hocam beni stoperde denemek istedi ve o zamandan bu yana da stoperde görev alıyorum. Bu mevkide oynamaktan da keyif alıyorum."

"En zoru kulübe uyum sağlamaktır"

"Kulüpteki herkes bana yardım etmek için elinden geleni yapıyor. Yeni bir ülkeye geldiğinizde zor olan taraf kulübe uyum sağlamaktır ancak ben bu süreci çok kısa sürede atlattığımı düşünüyorum."

"Beşiktaş maçındaki galibiyeti hak ettik"

"Bu tip karşılaşmaların ardından hakem kararlarının konuşulması normaldir. Çok yoğun bir atmosfer vardı ve bu şartlar altında hakem de hatalar yapmış olabilir. Ancak şunu belirtmem gerekir ki, biz Beşiktaş karşılaşmasını hak ettik ve kazandık. Sonucun hakemle hiçbir alakası yok. Kırmızı kart gördüğüm pozisyonda, golü önlemek adına o faulu yapmam gerektiğini hissettim. Zaten 1 kişi fazla oynuyorduk ve ben oyundan atılsam dahi oyunu kontrol edebileceğimizi düşündüm. Elbette atıldığım için üzüldüm ancak yapılması gerekeni yaptım."

Janssen: İyi ki buraya gelmişim

"Önemli bir karar alıyorsanız, tabi ki öncesinde düşünmeniz gerkir. Fenerbahçe'yle ilgili fikrini sorduğum insanlar hep pozitif yorumlar yaptı. Kulüpteki kişilerle yaptığım görüşmelerden de istediğim karşılığı aldım. Şu an söyleyebileceğim şey iyi ki buraya gelmişim."

"2. golü atınca kazandığımızı düşündüm"

"Beşiktaş maçındasınız ve karşılaşmanın ikinci golünü atıyorsunuz. Ben bu golü attıktan sonra kazandığımızı düşündüm. Ancak yediğmiz golün ardından bu düşüncenin ne kadar yanlış olduğunu gördük. Bizim için güzel bir andı, o sırada top toplayıcı çocuğu gördüm ve sarılmak istedi, ben de sarıldım. İnanılmaz bir atmosfer vardı. Birçok önemli karşılaşmada, etkileyici atmosferlerde futbol oynamama karşın Beşiktaş maçındaki ortamın kariyerimdeki en etkileyici atmosfer olduğunu söyleyebilirim.

"Burada ilk kupamı kazanabilirim"

"Kariyerimde kupa sevinci yaşayamadım ancak henüz 23 yaşındayım ve önümde uzun bir gelecek var. Burada ilk kupamı kazanabileceğimi düşünüyorum. Takım olarak bu başarıları yakalayabilecek seviyedeyiz."

"Hakem, elinden geleni yaptı"

"Saha içinde herkes görevini en iyi şekilde yapabilmek için uğraşıyor. Buna hakem de dahil. Onun kararlarıyla ilgili yapabileceğim yorum bu."

Haberin Devamı
YORUM YAZ