MENÜ

BB Erzurumspor Sportif Direktörü Zafer Demir: Taraftarımıza ihtiyacımız var

BB Erzurumspor Sportif Direktörü Zafer Demir, "Taraftarımıza ve herkese ihtiyacımız var şu an. Zaman zaman istediğiniz şeyler rayında gitmeye bilir. Bunlar gayet doğal. Profesyonel ve büyük takımlar yaşayabilir" dedi.

BB Erzurumspor Sportif Direktörü Zafer Demir: Taraftarımıza ihtiyacımız var

TFF 1.Lig ekiplerinden BB Erzurumspor, hafta sonunda deplasmanda karşılaşacağı Adanaspor maçı hazırlıklarını Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde sürdürüyor. Teknik Direktör Osman Özköylü yönetiminde hazırlıklarını sürdüren mavi-beyazlılar, Adanaspor karşısında mutlak 3 puan hedefliyor. Ağırlık ve kondisyon çalışması yapan futbolcuların hırslı ve neşeli olmaları dikkat çekti.

BB Erzurumspor Sportif Direktörü Zafer Demir, İHA’ya yaptığı değerlendirmede BB Erzurumspor'un profesyonel bir takım olduğunu vurgulayarak, "Öncelikle şunu söyleyeyim, geçen hafta ve ondan önceki aldığımız yıkıcı maç kaybından sonra acil olarak kısa sürede toparlanmamız lazım. Profesyonel bir takımız. Profesyonel olarak düşünmemiz lazım. Bunu yalnızca bizlerin değil, genel olarak düşünmemiz lazım. Taraftarımıza ve herkese ihtiyacımız var şu an. Zaman zaman istediğiniz şeyler rayında gitmeye bilir. Bunlar gayet doğal. Profesyonel ve büyük takımlar yaşayabilir. Biz de zaten büyük camiayız. Burası küçük bir camia olarak görünmüyor. Bizler amatörce düşünürsek çok yanılır ve hata yapabiliriz. Tam destek istiyorum. Lütfen demiyorum. İstiyorum. Buranın ne olduğunu biliyorum. Yapımızın ne olduğunu da biliyorum. İnsanımızın nasıl bir düşüncede olduğunu da biliyorum. Çok cefakar ve vefakar olduklarını da biliyorum. Başka bir takımımız yok. Şunu özellikle vurgulayayım, amatörce zihniyette olmayacağız. Bizler amatör takım değiliz. Şu gitsin, bu gelsin, onu gönderelim, bunu getirelim, onu beğendik, bunu beğenmedik, bizleri buralara boşuna getirmediler. Bizler bu takımın başındayız. Ben en azından kendi görevimi biliyorum. Teknik heyet kendi görevlerini biliyor. Herkes kendi işini yaptıktan sonra bu sorunların elbette üstesinden geleceğiz" şeklinde konuştu.

"Kaliteli bir takımız"

Ligin henüz başında olduklarını dile getiren Demir, "Önümüzde uzun bir süreç var. 6 hafta bitti yedinci haftaya giriyoruz. Daha 27 haftamız var. Onu da kimseler unutmasın. Devre aramız var. Bizler her şeyin planlamasını yapıyoruz. Olabilir, belki hedefimizden, belki de yaptığımız işlerden, belki de bulunduğumuz ortamdan biraz uzak gibi görünsek de, değiliz. Takımın motivasyonu bozulmuş olabilir. Bunun da üstesinden gelebilecek kapasitemiz ve kalitemiz var. İnşallah bu hafta gidip hafta sonunda güzel bir sonuçla dönmek var. Taraftardan çok, camiamızdan çok inanın kendi sporcularımız bunu istiyor. Bunu da ben buradan görüyorum. İnişler çıkışlar olabilir. Kaliteli bir takımımız var. Bununda üstesinden bu hafta geleceğiz. Güzel bir sonuç almasak ta bu dünyanın sonu değildir. Bizler her şeyi bitirmeyeceğiz. Maraton uzun. Önemli olan hedefe ulaşmak. Sabırlı olmakta fayda vardır. Bizler burada doğduk buradan büyüdük. Bizim ismimizi buralar yüceltti. Tek isteğim bizlere destek olsunlar” açıklamasını yaptı.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ