MENÜ

Rıdvan Dilmen: Lens hedefsiz bir oyuncu

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki Leipzig karşılaşması öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Dilmen, "Quaresma varken Quaresma oynar. Lens hele bu fiziğiyle oynayamaz. Lens hedefsiz bir oyuncu, bu belli." dedi.

Rıdvan Dilmen: Lens hedefsiz bir oyuncu

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki Leipzig karşılaşması öncesinde değerlendirmelerde bulundu.

Dilmen, şunları söyledi:

"Şenol Güneş dün basın toplantısında 'sabır' dedi. Bunu ilk kez duydum. Evet Şampiyonlar Ligi'nde sabırlı oynamak gerekiyor."

"Maç için 'Beraberlik olursa hayır demem.' deniliyor ama hazır yakalamışken; iki maç 6 puan yapmak yüzde 80 yolu yarılamak demek. Leipzig'i birkaç maç izlesiniz de çok iyi analiz anlamanı gelmez. Çok çabuk çıkan bir takım. Önde pres yapan bir takım beklemiyorum açıkcası. Sabırlı oynaması bu anlamda önemli. Beşiktaş kendi tarzına çıktığı zaman Şampiyonlar Ligi olsa da sıkıntı çeker. 1 puana ben üzülürüm. Fenerbahçe maçından sonra kolay değil inşallah iyi dinlenmiştir."

"Leipzig'i Başakşehir gibi görüyorum ben. Sanki üst düzey bir pilot takımı gibi. Sonuçta Bundesliga sert bir lig ve topun oyunda kaldığı bir lig."

"Quaresma varken Quaresma oynar. Lens hele bu fiziğiyle oynayamaz. Lens hedefsiz bir oyuncu, bu belli."


Beşiktaş-Leipzig (11'ler belli oldu)

Haberin Devamı
YORUM YAZ