MENÜ

Usta işi

Sofiane Feghouli, Bursa’da da maça yedek başladı, 64’e kurtarıcı olarak oyuna dahil oldu. Cezayirli yıldız, 73. dakikada attığı muhteşem golle skora beraberliği getirdi, Aslan’ı ateşledi.

Usta işi

Cenk Ergün’ün, “En zor transferimizdi” dediği Sofiane Feghouli, Sarı-Kırmızılı taraftarların da izlemek için en çok sabırsızlandığı isim. Ancak henüz 11’de forma şansı bulamayan yıldız futbolcu, dün akşam da maça kulübede başladı. İlk yarıyı Bursa’nın 1-0 önde tamamlaması ve Cim Bom’un bir türlü aradığı golü bulamaması üzerine Tudor, Feghouli’ye sarıldı. Cezayirli futbolcu 64. dakikada oyuna dahil oldu. Bu değişiklik, maçın kaderini de değiştirdi.

Timsah’ın gardı düştü

Galatasaray’ın 73. dakikada kazandığı kornerde ceza sahası dışında topu önünde bulan Feghouli, maçtaki ilk şutunda usta işi vuruşla jeneriklik bir gole imza attı. 27 yaşındaki oyuncunun bu müthiş golü sadece maça dengeyi getirmedi, Bursaspor’un gardını düşürüp Aslan’ı ateşledi. Feghouli, oyunda kaldığı sürece ayağına gelen hemen her topu olumlu kullanıp, rakip kalede tehlike yaratarak maçın yıldızlarından biri olmayı başardı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ