MENÜ

Antalyaspor-Osmanlıspor maç sonucu: 3-0

Süper Lig'in 6. haftasının kapanış maçında Antalyaspor kendi sahasında Osmanlıspor'u ağırladı. Akdeniz ekibi, 3-0'lık net bir skorla maçı kazandı ve kötü gidişata dur dedi. Antalyaspor'un gollerini 5. dakikada penaltıdan Eto'o, 41. dakikada Samir Nasri ve 85'te Maicon kaydetti. Antalyaspor bu sonuçla ligdeki ilk galibiyetini aldı.

Antalyaspor-Osmanlıspor maç sonucu: 3-0

Süper Lig’de bu sezon galibiyetle tanışamamış Antalyaspor ile Osmanlıspor kozlarını paylaştı. Maça iyi başlayan taraf ev sahibi oldu. Karşılaşmanın henüz 34. saniyesinde Osmanlıspor savunmasının arkasına sarkan Maicon, kaleciyle karşı karşıya kaldı, fakat ofsayt gerekçesiyle pozisyon son buldu. Buradaki ince nokta şuydu...

Osmanlıspor savunmasının fazla öne çıkması ve arkayı boş bırakmasıydı. Çok sürmedi... Antalyaspor, ayakkabısını bağlayan ve bu sırada yerini boş bırakan Aminu’nun hatasını affetmedi. Nijeryalı’nın mevkisinden gelen Celustka’nın sağ kanattan yaptığı ortada Maxso ceza alanı içinde topu eliyle oynadı ve hakem Mete Kalkavan, beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen süperstar Eto’o, meşin yuvarlak ve Karcemarskas’ı farklı köşelere yolladı: 1-0.

O vuruşu herkes yapamaz!

Dakikalar 42’yi gösterdiği an, müthiş bir gol izledik. Nasri, hızlı gelişen atakta ilk vuruşunu kaleciye nişanladı. Fakat topu tekrar ayağına alan yıldız oyuncu, kalitesine yakışır biçimde rakibi etkisiz hale getiren aşırtma vuruşu yaptı ve farkı 2’ye çıkardı: 2-0. Yekta, 68’de oyuna girdi, 72’de sarı gördü ama akıllanmadı ve 75. dakikada da ikinci sarı karttan takımını 10 kişi bıraktı. 85. dakikada Maicon’un golü skoru tayin etti: 3-0. Şu not da önemli... Zeminin birçok yerinde çimlerin kalktığının net biçimde gözükmesi, Antalya Stadı’nın bu maçta da sınıfta kaldığını gösterdi.

90+ Okan Çellik

Haberin Devamı
YORUM YAZ