MENÜ

Trabzonspor tarih yazdı!

Trabzonspor için gece inanılmaz güzel başlamıştı... Burak’ın önderliğindeki Fırtına, daha 32. dakikada skoru 3-0’a taşıdı. Devre 3-1 bitti ama taraftarlar farktan umutluydu. Ancak öyle olmadı. Skor avantajına güvenen, Vagner Love’u durduramayan Bordo-Mavililer, üst üste yediği gollerle tarihinde ilk kez 3-0’dan maç kaybetti!

Trabzonspor tarih yazdı!

Trabzonspor’un evinde her şey çok güzel başlamıştı... Taraftarlar stada akın etmiş, takım da erken bir golle havaya girmişti. Daha da ötesinde, daha 32. dakikada Bordo-Mavililer 3-0’lık skoru yakalamıştı. Ev sahibi ekibin sevenleri ilk yarı 45’te gelen golle 3-1 bitse de farkın daha da artacağına inanıyordu, takımı soyunma odasına alkışlarıyla uğurladı.

Ancak oyuna erken müdahale eden Safet Susic’in öğrencileri, bambaşka bir kimlikte çıktı ikinci yarıya. Skor avantajına güvenen Trabzonspor dururken, bu kez Vagner Love önderliğindeki Aytemiz Alanyaspor, sahada devleşti. Üst üste gelen goller Ersun Yanal’ın öğrencilerini demoralize etti, tribünlerin desteğini de tersine çevirdi.

50 yılda 1 olur...

Taraftarların skor 3-3’e geldiğinde bile az da olsa umudu vardı ama Vagner Love, geceye damgasını bir kez daha vurup tabelayı 4-3’e getirdi. Bu skor Trabzonspor lig tarihinde bir ilk oldu. Çünkü 50 yıllık tarihinde Fırtına 3-0 öne geçtiği hiçbir mücadeleyi bırakın kaybetmeyi, puan dahi bırakmamıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ