MENÜ

Mustafa Reşit Akçay: Ömer Ali, Türkiye'ye örnek oldu

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Mustafa Reşit Akçay: Ömer Ali, Türkiye'ye örnek oldu

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi. İlk yarı ligin seviyesinin altında oynadıklarını ancak ikinci yarı bunu düzelttiklerini anlatan Akçay şöyle dedi:

"Camiamız ve bizim için son derece önemli bir müsabaka oynadık. İki farklı devre olarak değerlendirilebilir. İlk yarı üzerimizdeki baskı ve sinir sistemimizde yarattığı etki davranışlarımızın büyük bölümü ligin seviyenin altında oldu. Buna rağmen ikinci yarı bulunu düzelttik. Topun bizde kalmasıyla ilgili süreci arttırdık. Bu da bizim oyuna hakimiyetimizi yükseltti. Camia için bizim için, herkes için önemli olan bir galibiyet elde ettik. Oyuncularımızı kutluyorum. Çünkü hakikaten çok zor. Meslekleri olmasına rağmen bunu atlatmak da kolay işler değil. Sonuçta insanız ve duygumuz var. O açıdan çok iyi oldu."

"ÖMER ALİ PROFESYONEL OLDUĞUNU GÖSTERDİ"

Ömer Ali Şahiner’in dedesinin vefat ettiği ve buna rağmen karşılaşmaya çıktığı hatırlatılarak karşılaşmadaki performansı sorulan Akçay, "Ömer Ali bir profesyonel olduğunu gösterdi. Bana göre Ömer Ali bugün farklı şeyler ispat etti. Farklı duygularla farklı şeyler yapılabileceği ile ilgili Türkiye’ye çok iyi bir örnek oldu. Bu onun şansıydı ve iyi kullandı. Gol atmış olması dedesinin günahlarına kefaret olsun. Konyaspor ve camia olarak böyle oyunculara bizler sahibiz. Çok mutlu oldum" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ