MENÜ

Kadıköy'de muhteşem destek!

Beşiktaş çok formda geldi ama Fenerbahçe’nin arkasında uzun bir aradan sonra muhteşem taraftarının desteği vardı. 50 bin Sarı-Lacivertli, 90 dakika stadı inletti, Aykut Kocaman ve öğrencileri 2-1 kazanırken Kadıköy büyüsü devam etti.

Kadıköy'de muhteşem destek!

Tam 17 Nisan 2005’ten bu yana Kadıköy’de ezeli rakiplerine ligde geçit vermeyen Fenerbahçe’nin en büyük itici gücü olan taraftarı dün gece yine işbaşındaydı. Sezonun ilk derbisinde takımlarını yalnız bırakmayan Sarı-Lacivertli futbolseverler, dev maça büyük ilgi gösterdi.

Ülker Stadı’nda tam 50 bin Fenerbahçeli yerini aldı. İlk düdük öncesi ise güzel bir sürpriz vardı. Beşiktaş maçı öncesi koreografi hazırlandı. Okul Açık Tribünü’nde kartonlarla 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün görseli oluşturuldu. Daha sonra başında miğfer olan Fenerbahçe formalı gladyatörün bulunduğu resim açıldı. Resmin altında ise “Çubukluyla yapılanlar sonsuzlukta yankılanır” yazılı büyük bir pankart açıldı.

Son düdükle büyük coşku

Tribünlerin tamamını dolduran taraftarlar, takımlarına 90 dakika boyunca büyük destekte bulundu. Maç sonunda ise derbi zaferiyle birlikte ortaya müthiş görüntüler çıktı. Taraftarlar ve futbolcular uzun süre galibiyetin sevincini yaşarken karşılıklı tezahüratlar yapıldı.


Caner Erkin'den çıldırtan selam!

Haberin Devamı
YORUM YAZ