MENÜ

Trabzonspor transfer sezonunu erken açtı

Burak, Kucka ve Sosa gibi yıldız isimlerle sezona iddialı bir kadroyla giren Fırtına, devre arası transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Zlatko Junuzovic için tekrardan harekete geçen Bordo-Mavililer, stoper arayışlarında da düğmeye bastı.

Trabzonspor transfer sezonunu erken açtı

Burak Yılmaz, Juraj Kucka ve Jose Sosa gibi önemli isimlerle gücüne güç katan Bordo-Mavililer, transferde dur durak bilmiyor. Devre arası transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Fırtına, gözünü Alman ekibi Werder Bremen forması giyen Zlatko Junuzovic’e dikti.

Transfer dönemi boyunca Avusturyalı futbolcuyu kadroya katmak için yoğun mesai harcayan ancak görüşmeleri sonuçlandıramayan Trabzonspor, ocak ayında 29 yaşındaki futbolcuyu takıma kazandırmayı planlıyor. Teknik direktör Ersun Yanal, tecrübeli oyuncuyu ısrarla kadrosunda görmek isterken, Başkan Muharrem Usta da Yeşil-Beyazlı kulüple görüşmelere vakit kaybetmeden başladı. Bordo-Mavililer’in patronu, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Junuzovic transferini 2 milyon Euro (6 milyon TL) civarında bir rakama bitirmeyi hedefliyor.

Bir stoper daha alınacak

Jan Durica’nın ilerleyen yaşı, Uğur Demirok ve Mustafa Akbaş’ın kötü performansı sebebiyle teknik direktör Ersun Yanal, Başkan Muharrem Usta’dan bir stoper takviyesi daha istedi. Bordo-Mavili yönetim, bu talebin ardından birçok ülkede oyuncu arayışlarına başladı. Trabzonspor, geçen transfer döneminde savunma bölgesi için Serdar Taşçı, Neven Subotic ve Dante ile görüşmüş ancak 3 futbolcuyla da orta noktada buluşamamıştı. Karadeniz temsilcisi, transferin son günlerinde ise Marsilya’dan Tomas Hubocan’ı satın alma opsiyonuyla kiralamıştı.

Yeni Malatyaspor'da Sergen Yalçın bombası...


Haberin Devamı
YORUM YAZ