MENÜ

Tolgahan İmal'ın İstanbul yarış tahminleri

İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Tolgahan İmal'ın İstanbul yarış tahminleri

22 Eylül Cuma İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Kalitesiyle LEXINGTON FIRE, formunu geliştiren MAHİRBEY…

1.AYAK: Pist ve mesafe gözetmeksizin koştuğu etkili yarışlarıyla kalitesini inkar etmeyen ESANADOLU, sprint mesafesini çok iyi ayarlayabilecek jokeyini bulan İLGİLGE, inişli çıkışlı performans grafiğine rağmen kalitesine inandığım THOR, Mehmet Kaya’nın sprintini bizzat yaptığı ŞAHİN TEPESİ, son yarışlarıyla kalitesi arasında uçurum bulunan METECİK ve yarış gören ALEMİN KRALI sıralamsını mümkün olan son isme kadar kuponlarımıza işaretleyelim.

2.AYAK: Henüz en iyi yarışını koşmayan TUĞALP, geçtiğimiz yılın en pahalı taylarından birisiydi. Bu defa çim pistte start alacak olan safkan favorimdir. Ön planda önerdiğim son yarışında ikinci kalan DALTON, gün geçtikçe formunu geliştiren ALİŞİR, idman pistinde iyi görünen CANYUSUF ve önde kuracağı etkili temposuyla potoyu bulmaya çalışacak olan GÖRÜNMEZ ise ilk planda önereceğim diğer taylardır.

3.AYAK: Yedikule Surları Koşusunda, denk isimlerin mücadelesini izleyeceğiz. Tabela içindeki yarışlarını beğendiğim YAĞIZINOĞLU, Bursa’daki son yarışında pistten etkilendiğini düşündüğüm ZU HAT, lehine koşulları bulan SUHARRY, kalitesini ziyadesiyle ispatlamış bir at olan RÜZGAR ETO, ağır kilo altında kazandığı son yarışında zoru başaran DUKE OF KENT ve koşunun temposunu tayin edecek olan KECHICHE ise mutlak suretle kuponlardaki yerini alması gereken diğer isimlerdir.

4.AYAK: Bahadır Gödek anısına düzenlenen mücadelede, toplamda koştuğu sekiz koşunun beşini kazanan, diğer üç tanesinde ise ikincilikten düşmeyerek muhteşem bir başarıya imza atan yetenekli safkan LEXINGTON FIRE, düzlükteki uzun sprintiyle sonuca gidebilmekte. İzmir’deki son yarışında o gün için geçilmesi zor olan rakibi ardında ikinci olurken potoya son derece diri girerek dikkatime takıldı. Daha yatkın olduğu sentetik pistte ve usta jokeyinin tercihiyle kazanmasını bekliyorum. Günün ilk bankosu olarak da okurlarımıza öneriyorum.

5.AYAK: Kızkulesi Koşusunda, jenerasyonun iyi kısraklarının keyifli mücadelesini izleyeceğiz. Gurubun en yüksek handikap puanına sahip safkanı olan WILLPOWER, aynı zamanda efsane Sabırlı’nın anneden kardeşi. Son startında dış kulvardan gerçekleştirdiği ataklarıyla yakın ara üçüncü olurken istenilen seviyede olduğunu gösterdi. Bu kez daha uygun gurupta kazanabilir. Sentetik pistte daha iyi olan Mİ BOMBON, kazandığı yarışında potoya güçlü giren FLASHING GIRL, bu gibi mesafelerde çok iyi performanslar gösteren LUCKY MOMENT, fit durumdaki KAİNAT ve yarış hayatının en formda sezonunu geçiren AZYA ise hata kollayacak rakipleridir.

6.AYAK: Gladyatör gibi bir safkan ile aynı anne soyundan gelen ve babadan da kardeş olmasıyla yakın bir pedigriye sahip olan MAHİRBEY, son yarışında iç kulvardan gerçekleştirdiği ataklarıyla bir ara kazanacakmış izlenimi verse de dışındaki rakiplerinin birbirlerini sürüklemesi sebebiyle yakın farklarla üçüncü kaldı. Daha iyi durumda katılacağı bu mücadelede, çıkıştaki aprantisi Mahsun Turan idaresinde özlediği birinciliğe ulaşacak gibi görünüyor. Günün bir diğer bankosu olarak değerlendirebiliriz. Şansınız ve bahtınız açık olsun…

( 1.2.5.4.3.6 ) ( 8.3.1.2.10 ) ( 5.6.8.4.1.3 ) ( 4 ) ( 7.5.8.3.2.1 ) ( 1 )

Haberin Devamı
YORUM YAZ