MENÜ
Sponsorlu

MARSHALL AKRİKOR İLE #ENUSTAYORUMLAR! FANATİK YAZARI OLMAK İSTER MİSİN?

Fanatik Okurları, Spor Toto Süper Lig 2017-2018 sezonu maçlarını Fanatik’te yorumluyor.

MARSHALL AKRİKOR İLE #ENUSTAYORUMLAR! FANATİK YAZARI OLMAK İSTER MİSİN?

Fanatik Gazetesi’nin düzenlediği, Marshall Akrikor sponsorluğunda gerçekleştirilen kampanya, “Boya Ustaları ve Bayilerine” açık olarak yapılmaktadır.

Fanatik Gazetesi yazı işlerine gönderilecek ve yine yazı işleri tarafından seçilecek olan “5 Usta Yorum” her hafta Çarşamba günü Fanatik Gazetesi ve www.fanatik.com.tr de onlar için ayrılan özel alanlarda yayınlanacaktır.

Nasıl mı?

Hafta boyunca izlediğiniz karşılaşmalar içerisinden bir maç ile ilgili yorumlarınızı, marka belirtmeksizin çekilen bir fotoğrafınız ile birlikte enustayorumlar@fanatik.com.tr adresine e-posta yolu ile ya da 0549 743 46 15 telefon numarasına Whatsapp uygulamasından gönderebilirsiniz.

Katılım Koşulları

Kampanya, 08.08.2017 tarihinde başlayıp, 28.11.2017 tarihinde sonlanacaktır. Toplam 13 hafta sürecek olan kampanya Doğan Gazetecilik A.Ş tarafından düzenlenmektedir.
• Kampanyaya sadece boya ustaları ve bayileri katılabilecektir.
• Gönderilen yorumların Maximum 90 kelime olması gereklidir.
• Maç yorumunuzu, boya ustası ve bayii olduğunuzu belli eden bir fotoğrafınız ile birlikte göndermelisiniz. (Gönderdiğiniz fotoğraf, yorumunuz yayınlanır ise Fanatik Gazetesi’nde ve fanatik.com.tr’de yer alacaktır. )
• e-posta yolu ile gönderilen gönderilerde mutlaka ad-soy ad, telefon ve şehir bilgilerinizi belirtmelisiniz.
• Whatsapp uygulaması ile gönderilen gönderilerde ise mutlaka ad-soy ad ve şehir bilgilerinizi belirtmelisiniz.
• Haftalık oynanan maçlardan istediğiniz maç için yorum gönderebilir. Her hafta, o haftanın maçları için katılım sağlayabilirsiniz.
• Gönderilen yorumlar her hafta Fanatik Gazetesi yazı işleri tarafından değerlendirilecek ve 5 yorum belirlenecektir. Yayınlanacak olan yorumlar, yayın gününden bir gün önce saat 14.00’e kadar gönderilen yorumlar arasından seçilecektir.
Katılım koşullarına uymayan gönderiler değerlendirmeye alınmayacaktır.

Kampanyaya katılım ücretsizdir. Kampanya katılımında mükerrer katılımlar elenecektir.18 yaşından küçük olanlar katılamazlar, katılmış olsalar dahi gönderileri değerlendirmeye alınmayacaktır.

YORUM YAZ