MENÜ

Giresunspor-Elazığspor maç sonucu: 0-0

TFF 1. Lig'in 6. haftasında Akın Çorap Giresunspor sahasında Elazığspor ile golsüz berabere kaldı.

Giresunspor-Elazığspor maç sonucu: 0-0

TFF 1. Lig'in 6. haftasında Akın Çorap Giresunspor sahasında Elazığspor ile golsüz berabere kaldı.

9. dakikada Giresunspğor sol kanattan etkili geldi. Korkishko bekletmeden pasını Dialiba’ya aktardı. Dialiba sol çaprazdan sert vurdu ve top kaleci Soner’den geri geldi. Sonrasında Korkishko vurdu, savunmadan döndü ve ardından Soner için faul düdüğü çalındı.

16. dakikada Elazığspor sağdan Tom ile geldi. Bu oyuncunun ceza sahasına yerden ortaladığı topa Tatos vurdu, önce Onur ardından da Panos ile Giresunspor savunması tehlikeyi uzaklaştırdı.

23. dakikada Giresunspor, Korkishko ile serbest atış kullandı. Panos ceza sahasında yerde kaldı. Ancak hakem devam kararı verdi.

31. dakikada Darko’nun ceza sahası çizgisinin dışından çektiği sert şutunu Anıl son anda kornere çeldi.

41. dakikada ani gelişen konuk takım atağında Darko’nun sol çaprazdan sert şutu az farkla yandan auta çıktı.

43. dakikada Fatih ceza sahasına yakın bir noktada Mehmet’in müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem serbest atışı gösterdi. Topun başına geçen Korkishko çok sert vurdu, Kaleci Soner topu iki hamlede kontrol etti.

53. dakikada Dialiba’nın sert şutu farklı şekilde üstten auta gitti.

62. dakikada Panos’un pasıyla ceza sahasında topla buluşan Dale, Erman’ın müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem pozisyonu devam ettirdi.

64. dakikada sağ kanattan başlayan ve savunmadan seken top arka direkte Dialiba’nın önünde kaldı. Bu oyuncun un sert vuruşundan sonuç çıkmadı.

69. dakikada Dale’nin ara pasıyla topla buluşan Dialiba soldan sıfır noktasına kadar indi. Vuruşunda Soner’e çarpan topun hızı yavaşladı ve az farkla kornere çıktı.

73. dakikada Giresunspor bu kez Korkishko ile gol aradı ancak bu futbolcunun sert şutu üstten autla buluştu.

Müsabaka 0-0 sona erdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ