MENÜ

Beşiktaş'ta yüzde 80 Medel forma giyecek

Gökhan Gönül ve Adriano’nun hazır olmaması sonrasında Güneş, sağ bek bölgesi için Necip ve Medel’i denemişti. 2 futbolcu arasında ön plana çıkan ismin Şilili futbolcu olduğu öğrenilirken son kararın bugün verilmesi bekleniyor

Beşiktaş'ta yüzde 80 Medel forma giyecek

Kara Kartal’ın Şilili yıldızı Gary Medel, Konyaspor maçıyla geçtiği 11’deki yerini bu akşam da koruyacak. Hafta başında Vodafone Park’ta oynanan mücadelede Dusko Tosic’in kart cezalısı olması sebebiyle savunma hattında Pepe’yle birlikte görev yapan tecrübeli futbolcu, bu kez sağ beke geçecek.

Sakatlığını atlatan Gökhan Gönül’ün idman eksiği bulunması ve Adriano’nun da maç için tam hazır olmamasını göz önünde bulundurarak derbi çalışmalarında Necip Uysal ve Gary Medel’i deneyen Şenol Güneş, kararını Güney Amerikalı futbolcudan yana kullanmaya karar verdiği, kesin kararın bugün verileceği bildirildi.

Kaptan, dümene geçiyor!

Siyah-Beyazlılar’ın kaptanı Oğuzhan Özyakup, bu akşamki mücadeleyle formasına dönüş yapacak. Sakatlığı sebebiyle takımının Konyaspor’la oynadığı mücadelede forma giyemeyen 24 yaşındaki futbolcu, hem klası hem de büyük maçlardaki tecrübesiyle Kara Kartal’a katkı vermek için elinden geleni yapacak.

Aziz Yıldırım ve Fikret Orman'ın derbi karneleri!





Haberin Devamı
YORUM YAZ