MENÜ

Antalyaspor'a flaş hoca!

Teknik direktörlük için Capello, Roberto Carlos, Di Matteo gibi dünyaca ünlü hocalarla da görüşen Antalyaspor, son olarak PSG’de sportif direktörlük yapan Leonardo ile prensipte anlaştı. Daha önce Milan ve İnter’i de çalıştıran Brezilyalı’nın, bugün Türkiye’de olması bekleniyor.

Antalyaspor'a flaş hoca!

Transfer döneminde Nasri, Menez, Vainqueur gibi flaş isimleri kadrosuna katan Antalyaspor ilk 5 haftada galibiyet alamayınca, teknik direktör Rıza Çalımbay ile yolları ayırmıştı. Güney ekibinde müthiş bir hoca hareketliliği yaşanırken, Başkan Ali Şafak Öztürk’ün anlaştığı ismi FANATİK ortaya çıkardı. Önceki gün İtalya’ya giden Öztürk’ün, burada Milan ve İnter’in eski teknik direktörü Leonardo ile görüştüğü öğrenildi. Taraflar arasında prensip anlaşması sağlanırken, Antalyaspor’un gündeminde daha önce Capello, Roberto Carlos ve Di Matteo gibi dünyaca ünlü başka teknik adamlar da vardı.

B planı Seedorf

Son olarak PSG’de sportif direktörlük yapan 48 yaşındaki Brezilyalı Leonardo’nun bugün Türkiye’de olması bekleniyor. Leonardo, üst düzey futbolculuk kariyerinde de Milan, PSG ve Valencia formalarını giymişti. Son dakikada bir sürpriz yaşanması halinde ise Leonardo’nun B planı hazır: Seedorf. Hollandalı efsane isim 2014’te Milan’ı çalıştırırken son olarak Çin’de görev yaptı.

FANATİK ÖZEL

Ünlüler hangi takımlı? İşte Fanatik Ünlüler

Haberin Devamı
YORUM YAZ