MENÜ

1907 Fenerbahçe'nin Worlds 2017'deki rakipleri ve maç saatleri

2017 Türkiye Büyük Finali'ni (TBF) daha ilk senesinde Dark Passage gibi bu alanda uzun süredir mücadele eden bir kulübe karşı 5 maçlık seride 3 - 0 gibi çok net bir skorla kupaya ulaşan Fenerbahçe'nin Worlds 2017'deki rakipleri belli oldu.

1907 Fenerbahçe'nin Worlds 2017'deki rakipleri ve maç saatleri

Ülkemizi Worlds 2017'de temsil edecek olan 1907 Fenerbahçe'nin rakipleri belli oldu. Worlds 2017 ön elemelerinde D Grubunda yer alan ekibimizin rakipleri Japon temsilcisi Rampage ve Hong Kong Attitude ekipleri olarak belirlendi.

Temsilcimizin fikstürü

25 Eylül Pazartesi

Hong Kong Attitude - 1907 Fenerbahçe saat 11:00

Rampage - 1907 Fenerbahçe saat 13:00

26 Eylül Salı

1907 Fenerbahçe - Rampage 10:00

1907 Fenerbahçe - Hong Kong Attitude 12:00

Rakipleri tanıyalım

1. RAMPAGE

Japon temsilcisi Rampage geçmişte ekiplerimizle karşı karşıya gelmiş bir takım. Rampage Wildcard turnuvalarında karşılaştığımız ve şu ana kadar hiç mağlup olmadığımız bir ekip. 2016’da Dark Passage, 2017’de ise SuperMassive’in Japon ekibiyle karşılaşıp zorlanmadan mücadeleden galibiyetle ayrılmışlardı.

Normal sezonu iki yenilgiyle tamamlayıp kendi ligini ikinci sırada bitiren Rampage finallerde büyük bir sürprize imza atarak hiç yenemedikleri ligin favori takımı DetonatioN FocusMe'yi 3 -2 skorla devirerek Worlds biletini aldılar.

Rampage bireysel anlamda yetenekli oyunculara sahip oyun başlarında oyuncularının şampiyon havuzlarının geniş olması nedeniyle koridor aşamasını iyi geçiriyorlar ama mücadele süresi arttıkça oyundan kopan ve basit hatalar yapabilen bir takım o yüzden temsilcimiz takım oyununu yardımlaşmayı iyi yaparsa Japon ekibine karşı galibiyeti alabilecektir.

2. HONG KONG ATTITUDE

Japon ekibi Rampage göre biraz daha karmaşık oyun yapısına sahip ve ne zaman ne yapacakları belli olmayan bir takım. Normal sezonu liginde çok kötü geçirip 5. sırada tamamlayan ekip. Bölgesel Worlds elemerinde adeta şaha kalktı ve büyük bir sürprize imza atarak Worlds biletini kaptı.

Hong Kong Attitude'un özellikle nişancı rolündeki oyuncusu Unified büyük bir tehlike arz ediyor. Bölgesel elemelerde 9.5 KDA'ya sahip olan oyuncu hiper taşıyıcı (Tristana, Kog'maw) metasının gelmesiyle tekrar kendini buldu ve takımını taşıdı.

Hon Kong Attitude oyun tarzı olarak biraz 1907 Fenerbahçe'ye benziyor. Oyunun ilk dönemlerinde daha kontrollü oynayıp daha çok objektiflere yönelen bir takım ve oyun sonlarında takım savaşlarında galip ayrılarak oyunu bitirmeye yönelik bir oyun tarzına sahipler. Temsilcimizin her zaman oynadığı oyun yapısına sadık kalıp Kim 'Frozen' Tae il ve Berke 'Thaldrin' Demir'in tecrübelerini vadiye katmasıyla bu maçtan da galip ayrılmasını bekliyoruz. Şimdiden başarılar 1907 Fenerbahçe!

2017 Worlds formatı

Çin’de gerçekleşecek 2017 Dünya Şampiyonası, 13 farklı profesyonel ligin temsilcilerinin katılacağı 24 takımlı bir turnuva olacak. ( Eskiden 16 takım katılıyordu)Yeni formatla birlikte Dünya Şampiyonası’nın grup aşamasından önce ön eleme aşaması getirildi. Ön elemede toplam 12 takım olacak ve bu takımlar 3'erli bir şekilde toplamda 4 gruba ayrılacak. Grup aşamasında takımlar rakipleriyle ikişer maç yaparak toplamda 4 maç yapmış olacak.


Grubunu ilk iki sırada bitiren takımlar ön eleme final aşamasına kalmış olacak. Ön eleme final aşamasında grup birincileriyle ikincileri eşleşecek. 5 maçlık seri sonucunda kazananlar, Dünya Şampiyonası gruplarına katılmaya hak kazanacak. Ön elemelerden gelen 4 takım ve Şampiyonaya direkt katılmaya hak kazanan 12 takımla birlikte Worlds 2017 başlamış olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ