MENÜ

Valbuena: Derbileri seviyorum

Valbuena, Beşiktaş ile oynayacakları zorlu karşılaşmayı sabırsızlıkla beklediğini söyleyerek, “Derbileri seviyorum. Bu maçı kazanacağız” dedi.

Valbuena: Derbileri seviyorum

Fenerbahçe’nin bu sezonki en formda ismi olan Mathieu Valbuena, kariyeri boyunca derbilerde ve büyük maçlarda oynamayı çok sevdiğini söyledi. Fransız futbolcu, “Burada Beşiktaş ve Galatasaray maçlarının ne kadar önemli olduğunu biliyorum.

Bu nedenle cumartesi günü (yarın) oynayacağımız derbiyi sabırsızlıkla bekliyorum. Alanya galibiyetiyle büyük moral bulduk. Bu moralle Beşiktaş maçını da kazanacağız” diye konuştu. 33 yaşındaki futbolcu, kariyerinde Siyah-Beyazlılar’a karşı 4 kez sahaya çıktığını söyleyerek, “Son olarak geçen sezon Lyon formasıyla Beşiktaş önüne çıktım ve onları eledik. Rakibimizi iyi tanıdığımı söyleyebilirim” dedi.

‘Sokağa çıkamadım!’

Valbuena son olarak, Aytemiz Alanya karşısında 2 gol attığını hatırlattı, “Bu gollerden sonra müthiş bir ilgiyle karşılaştım. Neredeyse evden çıkamadım! Beşiktaş maçında gol atarsam neler olacağını hayal bile edemiyorum” ifadelerini kullandı.

Yusuf Dursun


Elmas elden kaçıyordu!

Haberin Devamı
YORUM YAZ