MENÜ

Konyaspor-Vitoria Guimaraes maçı şifresiz hangi kanalda saat kaçta? (Ne zaman)

Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi I Grubu 2. maçında 28 Eylül Perşembe günü sahasında Portekiz ekibi Vitoria Guimaraes'i konuk edecek. İlk maçında Marsilya'ya 1-0 yenilen temsilcimiz, rakibini yenerek tur atlama iddiasını güçlendirmek istiyor.

Konyaspor-Vitoria Guimaraes maçı şifresiz hangi kanalda saat kaçta? (Ne zaman)

UEFA Avrupa Ligi I Grubu 2. maçında Atiker Konyaspor Portekiz ekibi Vitoria Guimaraes ile Konya'da karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz saha ve seyirci avantajını kullanarak gruptaki ilk galibiyetini almak istiyor. Portekiz ekibi ise puan ya da puanlar peşinde olacak.

Konyaspor-Vitoria Guimaraes maçı hangi kanalda saat kaçta?

28 Eylül Perşembe günü Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak mücadele saat 20.00'de başlayacak ve TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak.

Temsilcimiz Atiker Konyaspor, grubundaki ilk maçında Fransız ekibi Marsilya'ya deplasmanda 1-0 mağlup olmuştu. Vitoria Guimaraes ise ilk maçında Avusturya temsilcisi Salzburg ile sahasında 1-1 berabere kalmıştı. Gruptaki diğer karşılaşmada ise Salzburg ile Olympique Marsilya kozlarını paylaşacak.

Mustafa Reşit Akçay yönetiminde sezona kötü bir başlangıç yapan Atiker Konyaspor'un geride kalan son 5 hafta sonunda tek galibiyeti bulunuyor. Yeşil beyazlı ekip 4 maçta mağlup olurken sadece ligin 2. haftasında sahasında oynadığı Gençlerbirliği'ni mağlup edebilmişti.

Atiker Konyaspor Süper Lig'de 3 puanla 15. sırada yer alıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ