MENÜ

Gökhan Yalçınkaya'nın İzmir at yarış tahminleri

İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

Gökhan Yalçınkaya'nın İzmir at yarış tahminleri


21 Eylül Perşembe İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

MY ROYAL SUN çıktığı gibi bitirir
Geçmiş olsun MEHMET TAŞKAYA


Pazartesi sabahı ARBAKIR isimli tayla idmanda yıkılan ve hasteneye kaldırılıp, menisküs yırtığı sebebiyle ameliyat edilen MEHMET TAŞKAYA’ya FANATİK HİPODROM ekibi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bölgenin baş jokeylerinden biri olduğu için yarışseverin de güvenebileceği teklerde önemli roller oynayan usta jokeyle, Pazartesi akşamı yaptığım görüşmede, bir an önce sağlığına kavuşup yeniden sahalara dönmek için sabırsızlandığını, ve tüm FANATİK HİPODROM okuyucularına selamlarını söyledi.

1.AYAK:İPEKKIZ, tam bir istikrar abidesi ama kazanmakta sıkıntı çekiyor, o şansızlık zincirini bir kez kırdı mı devamını getirecektir, bu kez ‘’Fair Mont’’ dan kurtuldu, daha etkili olduğu kuma döndü, o gün bugun olabilir. MISTER STORM, 2 aylık ara vermişti, aradan sonra direkt kısa vade koştu nefes yönünden sıkıştı, Handikap 17’e döndü startda 7 boy oturdu, ona rağmen mükemmel bir yarış yaptı, bu kez mesafe uzadı, nefes tık oldu, kilo avantajı da var dikkat! LONG WAY’e son yarışında çok uzun açıklamalar yaptım, aynı şeyleri yazmak istemiyorum, iyi at kilo kaldırır diyor maşallahı ekliyorum. CAN DADAŞ, son dört yarışının üçünde kısa vade, ondan önce Anafartalar da harpte yer aldı, yalnız bu at son üç yarışında start problemi çıkarmaya başladı, Ankara ve Bursa’da 2’şer boy kaldı ama İzmirde son yarışında hiç çıkmadı, aman oğlum bir de sen bize papatya falı açtırma, iyi çıkarsa bu gruba her zaman diş geçirebilecek kalbirede bir at. YOUNG BOND’da bu tip mesafelerde zaman zaman ters yarışlar yapıyor, yine kendini unutturdu yine ters köşe yapabilir.

2.AYAK:Geçen yarışında ters mesafeden etkilenen yarış yaşamı boyunca kazandığı 8 yarışın 7’sini uzunlarda elde eden KAFKAS KRALI, OŞİ’nin bu ay 600’lükleri bi kenara bıraktım, ilaveten 3 tane de 1200’lük galoplar yaptırıp noksansız hazırladığı, dinçlikle handikap puanını konuşturmaya çalışacak olup kalbiminde onun kazanmasından yana olduğu KIŞLALI, eli kulağındaki KİM TUTAR BENİ, son dönemde iyi bir istikrar yaklayıp rakiplerinin diplerinde tehditkar şekilde dolaşan BAMBAM, takibimdeki ANADOLU HİSARI şans verdiğim atlardır.

3.AYAK: Sıralamam şablondadır.

4.AYAK:MY ROYAL SUN’un Bursadaki yarışına bayıldım. Atı düzeltmişler belli. Handikapı rakiplerine kilo verecek olması gözükse de, bu at geçen sene 1 kez 63, 2 kez 62’yle koşmuştu, 62 ile gövde gösterisi yapmıştı, ardına 63’le koştuğu yarışında startda 2 boy kalmıştı, yarışta o gün çok süratli gidince ön tarafı yakalayamadı, kafayı da alamadı. Onlardan önce 62’le koştuğu yarışında da ikinci olmuştu. Demem o ki 62 ile kazanan 63’le de kazanır, stilinde atlar var ama onun kalibresinde değiller, haydi ROYAL beni mahcup etme oğlum.

5.AYAK:
İlk kez 1400’e çıkacak olsa da anneden kardeşleri ‘’Branzini, Atletıco, Kıss Me’’ gibi kendisinde uzayan her mesafede daha iyi koşacağını düşündüğüm DIVINE BEAUTY, dinçlik yapacak KAYA LOGUSU, ilk yarışında göz dolduran BIG DADAŞ üçlüsünü ayırmıyorum.

6.AYAK:Aradan sonra yarış gören MURATEFE, bu totolara göre yarışın haklı favorisi ÇAHAN, ters at VANLIMAHO, zamanı gelen ABHER öne çıkardığım isimlerdir.

3,8,4,1,6 // 3,4,5,2,8 // 6,8,5,2,9,1,4 // 1 // 1,3,6 // 3,5,4,12

Haberin Devamı
YORUM YAZ