MENÜ

Bursa'ya çifte müjde

Üst üste iki galibiyetin ardından Galatasaray’ı beklemeye başlayan Bursaspor’da hafta başından bu yana takımdan ayrı çalışan kaptan Batalla ve Ekoko’dan iyi haber. İki yıldız da oynayabilecek.

Bursa'ya çifte müjde

Türkiye Kupası mücadelesinde Tarsus İdman Yurdu’nu 4-0’lık skorla mağlup eden Bursaspor, Süper Lig’in 6. haftasında pazar günü sahasında karşılaşacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına başladı. Özlüce Tesisleri’nde Teknik Direktör Paul Le Guen yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Basına ilk 20 dakikası açık olarak yapılan antrenmanın ilk bölümünde dün Tarsus karşılaşmasında forma giyen oyuncular takımdan ayrı düz koşu yaparken, diğer oyuncular ile topla birlikte çalışmalar gerçekleştirdi. Kapalı bölümde ise taktik çalışmalar yapıldı.

Sercan da döndü

Bir süredir sakatlıkları sebebiyle takımdan ayrı olarak çalışan Jires Kembo ve Batalla, sakatlıklarının iyileşmesinin ardından takıma dahil oldu. İki oyuncunun da Galatasaray mücadelesinde forma giyebileceği belirtildi. Sakatlığı süren Sercan Yıldırım da takımla çalıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ