MENÜ

Altınordu-Gaziantepspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

TFF 1. Lig'in 6. haftasında Altınordu ile Gaziantepspor galibiyet için mücadele edecek. Peki, Altınordu-Gaziantepspor maçı hangi kanalda saat kaçta? Maçın canlı anlatımı ve canlı skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Altınordu-Gaziantepspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

TFF 1. Lig'in 6. haftasında geçen hafta Samsunspor'u deplasmanda 4-1 mağlup ederek moral depolayan Altınordu, ligin en genç takımı olan Gaziantepspor'u konuk edecek. Çarşambü günü Türkiye Kupası'nda Sultanbeyli Bld'yi mağlup eden Altınordu kendi sahasında galibiyet alarak çıkışını sürdürmek isterken, geçen hafta güçlü rakibi BB Erzurumspor karşısında berabere kalarak bir sürprize imza atan Gaziantepspor ise puan ya da puanlar almak için sahaya çıkacak. İzmir temsilcisinde cezası süren gurbetçi sol kanat Erdoğan forma giyemeyecek. Samsun deplasmanında rakibiyle çarpışan ve alnına 4 dikiş atılan gurbetçi santrfor Mirkan’ın ise antrenmanlara başladığı ve görev alabileceği belirtildi.

Cumartesi günü oynanacak karşılaşmayı Mert Güzenge, Mehmet Yıldırım, Mehmet Kapluhan hakem üçlüsü yönetecek.

Altınordu-Gaziantepspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

Cumartesi günü Bornova Stadı'nda oynanacak ve saat 15.00'de başlayacak karşılaşma Bein Sports Max 1 (81. Kanal)'den canlı olarak ekranlara gelecek. Ayrıca maçın canlı anlatımı ve canlı skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Altınordu'da hedef ilk 6

TFF 1. Lig’de Samsunspor’u deplasmanda 4-1 mağlup ederek yara saran Altınordu’da gözler cumartesi günü Gaziantepspor’la İzmir’de oynanacak karşılaşmaya çevrildi. Ligde 7 puanla 7’nci sırada yer alan kırmızı-lacivertliler, düşme hattındaki rakibini yenerek 2’de 2 yapmayı ve adına ilk 6’ya yazdırmayı hedefliyor. Gaziantepspor’u eli boş gönderip, rakiplerinin takılması halinde ismini Play-Off hattına yazdırmayı planlıyor.

Oyunculara güven aşılaması

Takımın daha iyi yerlere geleceğine inandıklarını ifade edenGaziantepspor’un kulüp başkanı Huzeyfe Durmaz şöyle konuştu: "Gençlerden kurulu, bazı sorunlarını çözmeye çalışan bir kulübüz. Oyuncularımız onurlarıyla terlerinin son damlasına kadar mücadele ediyor. Her hafta daha fazla öz güven toplayıp, neler yapabileceğimizin farkına varmak istiyoruz. Bu anlamda hafta sonu Altınordu ile karşılaşacağız. Zorlu bir maç olacak ancak biz yine elimizden gelen mücadeleyi verip puan veya puanlar almaya çalışacağız."

TFF 1. Lig maçları hangi kanalda, saat kaçta?

TFF 1. Lig'de 6. hafta programı

23 Ağustos Cumartesi

15.00
Altınordu - Gaziantepspor (Bornova Stadı)
21.00 Manisaspor - İstanbulspor (Manisa 19 Mayıs Stadı)

24 Ağustos Pazar

16.00
Giresunspor - Elazığspor (Giresun Atatürk Stadı)
16.00 BB Erzurumspor - Boluspor (Elazığ Atatürk Stadı)
19.00 Gazişehir Gaziantep - Eskişehirspor ( Gaziantep Stadı)
19.00 Ankaragücü - Samsunspor (Ankara 19 Mayıs Stadı)

25 Ağustos Pazartesi

16.00
Ümraniyespor - Denizlispor (Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı)
19.00 Balıkesirspor - Çaykur Rizespor (Balıkesir Atatürk Stadı)
20.00 Adana Demirspor - Adanaspor (5 Ocak Fatih Terim Stadı)

Haberin Devamı
YORUM YAZ