MENÜ

Trabzonspor, sezonu Szolnok deplasmanında açıyor

Trabzonspor, resmi anlamda sezonu deplasmandaki Szolnoki Olaj maçıyla açıyor.

Trabzonspor, sezonu Szolnok deplasmanında açıyor

Hazırlık döneminde başarılı bir performans sergileyen Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Trabzonspor, Macaristan’daki Szolnoki Olaj maçıyla resmi anlamda sezonu açıyor.

Zare Markovski yönetiminde hazırlık maçlarında etkili bir performans sergileyen Trabzonspor’da özellikle Brady Heslip bireysel anlamda en dikkat çekici isim olmayı başardı.

Caleb Green, Osiris Eldridge, Sarunas Vasiliauskas gibi ligimize tanıdık yabancıların yanında Tomislav Zubcic, Brady Heslip, Stevie Browning gibi önemli isimleri kadrosuna katan Trabzonspor’da bir başka yeni transfer Christopher Obekpa’nın durumu can sıkıyor.

Nijeryalı oyuncu Christopher Obekpa, Szolnok deplasmanına vize sorunundan kaynaklı gidemedi. Nijerya ile Macaristan arasındaki prosedürlerden kaynaklı oyuncu takımla birlikte seyahat edemedi.

Szolnoki Olaj

Macaristan temsilcisi Szolnoki Olaj, yaz döneminde kendi düzeyleri ölçüsünde dikkat çekici transfer hamleleri gerçekleştirdi.

Real Betis’ten Strahinja Milosevic’i kadrosuna katan Szolnoki Olaj’da Tarik Phillip dikkat çekici bir diğer transfer. West Virginia formasıyla NCAA’in en iyi dış savunmacıları arasına giren Phillip, top çalma alanında ligin zirvesinde yer alan bir isimdi. Kolejde West Virginia’nın tam saha baskılı savunmasının baş aktörü olan Phillip, Trabzonspor’un hazırlık maçlarındaki skoreri Heslip’e sorun çıkarma ihtimaline sahip isimlerden.

Szolnoki Olaj’ın kadrosunda bir de tanıdık isim yer alıyor. Daha önce ligimizde Galatasaray formasıyla izlediğimiz Luksa Andric de Macar takımının önemli kozları arasında.

Takımın kaptanı David Vojvoda ise 2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda mücadele eden Macaristan takımının en etkili isimlerinden biriydi. Son 16 turuna kalmayı başaran Macaristan'da 16 sayı ortalamayla Vojvoda, takımın en skorer oyuncusuydu.

Szolnoki Olaj-Trabzonspor karşılaşması saat 19:00’da başlayacak ve karşılaşma Fiba’nın Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ