MENÜ

Şenol Güneş, Kadıköy'de zafer formülünü belirledi

Beşiktaş’ın şampiyon hocası Şenol Güneş, Kadıköy’de zaferi getirecek formülü belirledi. Tecrübeli çalıştırıcı, Sarı-Lacivertliler’i Porto karşılaşmasında uyguladığı taktikle vuracak. Portekiz’de 3-1 kazandıkları mücadeledeki gibi orta alanı kalabalık tutup alan savunması yapacak olan Beşiktaş, Talisca önderliğindeki hızlı ataklarla Kanarya’yı yıkmaya çalışacak.

Şenol Güneş, Kadıköy'de zafer formülünü belirledi

Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında evinde Bursaspor’u 2-0’lık skorla geçen Siyah-Beyazlılar’da moraller derbi öncesinde tavan yapmıştı. Yeşil-Beyazlılar’la oynanan mücadele sonrasında derbi için taktik çalışmalarına başlayan teknik direktör Şenol Güneş, Kanarya’yı Kadıköy’de yıkacak formülü belirledi.

Şampiyonlar Ligi’nde Porto’yla oynanan ve Siyah-Beyazlılar’ın 3-1’lik skorla galip ayrıldığı mücadelede uygulamaya koyduğu taktiğin aynısını cumartesi günkü mücadelede de kullanmaya karar veren Şenol hoca, formda hücum hattıyla 3 puanı söküp almayı hedefliyor.

Alan markajı yapılacak

Porto karşılaşmasında olduğu gibi derbide de orta sahayı kalabalık tutacak olan Güneş, bunun için hücum hattındaki futbolculara da geri bölgeye yardım etme talimatı verdi. Oyuncularından top rakipteyken orta sahada alanı daraltarak meşin yuvarlağı olabildiğince erken geri almalarını isteyen 65 yaşındaki çalıştırıcı, ek olarak adam markajı yerine alan savunmasını yürürlüğe koyacak.

Orhan Yıldırım


Beşiktaş'ta zafer primi belli oldu

Haberin Devamı
YORUM YAZ