MENÜ

Final Four biletleri satışa çıkıyor

Fenerbahçe Doğuş ve Euroleague yaptıkları açıklamalarda THY Euroleague Final Four 2018 organizasyonu biletlerinin genel satışının 26 Eylül’de başlayacağını belirtti.

Final Four biletleri satışa çıkıyor

THY Euroleague ekiplerinden son şampiyon Fenerbahçe Doğuş, Belgrad'ta düzenlenecek 2018 Final Four organizasyonu biletleri için açıklama yaptı.

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

18-20 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek ve Belgrad Kombank Arena’nın ev sahipliği yapacağı Turkish Airlines Euroleague Final Four 2018 organizasyonu biletlerinin genel satışı 26 Eylül’de başlıyor.

Genel satışta biletler, 26 Eylül Salı günü TSİ 14:00 itibariyle www.f4tickets.com sitesi üzerinden satışa açılacak.

Euroleague tarafından genel satış süreci öncesinde takımlar için, yalnızca kombine kart sahiplerine oldukça kısıtlı sayıda bilet imkanı tanıyacak ön satış süreci ise 21 Eylül Perşembe günü TSİ 14:00’dan itibaren başlayacak ve 24 Eylül Pazar günü TSİ 02:00’a kadar sürecektir. Final Four biletleri ön satışı için gerekli olan tüm bilgiler, kombine kart sahiplerinin, kombine alımlarında beyan ettikleri elektronik posta adreslerine yönlendirilecektir.

Final Four biletlerinin VIP, loca ve saha içi bölümleri için taraftarlarımız, f4tickets@euroleague.netadresine başvuruda bulunabilirler.

Fenerbahçe’nin açıklamasının ardından Euroleague de biletlerle ilgili genel bir açıklama yaptı.

2004’te açılan 18,000 kapasiteli Kombank Arena’da oynanacak Final Four’da kapasitenin %80’lik kısmı taraftarlara, izleyicilere sunulurken kalan %20’lik kısım medyaya, sponsorlara ve yetkililere verilecek.

Final Four biletleri 15 farklı fiyat kategorisinde satışa çıkıyor. Fiyatlar 13.000 ile 65.000 Sırbistan Dinarı arasında olacak ki bu da 110 ila 550 Euro arasında bilet fiyatlarının değişeceği anlamına geliyor.

Final Four elçisi Dusko Savanovic ise yaptığı açıklamalarda: “Belgrad sakini ve eski bir Euroleague oyuncusu olarak söyleyebilirim ki şehir halkı bahardaki Final Four adına oldukça heyecanlı. Belgrad tam bir basketbol şehri ve dünyanın dört bir tarafından Final Four için gelen taraftarlar burada gerçek bir misafirperverlik ve eşsiz bir basketbol ortamı bulacaklar” şeklinde görüşlerini aktardı.



Haberin Devamı
YORUM YAZ