MENÜ

Dragic'i ağlatan hediye

Slovenya’ya Avrupa Şampiyonluğu’nu kazanmasında büyük rol oynayan Goran Dragic’e en özel hediye, efsane Drazen Petrovic’in annesinden geldi. Yıldız oyuncuya oğlunun bir formasını gönderen Biserko Petrovic’in armağanı üzerine göz yaşlarına boğuldu.

Dragic'i ağlatan hediye

NBA’de formasını giydiği Miami Heat’in sezon öncesi kampına katılmadan ülkesi Slovenya’da, kazandığı Eurobasket 2017 şampiyonluğunu kutlayan Goran Dragic, Drazen Petrovic’in annesinden aldığı hediye sonrasında duygu dolu anlar yaşadı.

Biserko Petrovic, Slovenler’in kaptanına, oğlunun New Jersey Nets’te giydiği 3 numaralı formayı hediye etti. Televizyon kanalı Planet TV’de hediyesini alan yıldız oyuncu, canlı yayında ağladı.

‘Aldığım en güzel hediye’

Gözyaşları arasında konuşan Dragic, “Hayatımda aldığım en güzel hediyelerden biri. Ben hep Petrovic’e özendim. O benim idolümdü. Yugoslav ve dünya basketboluna katkılarını biliyoruz. 3 numarayı taşımak benim için büyük bir onurdu. Omuzlarımda çok ağır bir yük taşıdım” dedi. Avrupa’dan NBA’ye giden en yetenekli oyuncu olarak kabul edilen Drazen Petrovic, Nets forması giyerken, Almanya’da geçirdiği trafik kazası sonucunda 29 yaşında hayatını kaybetmişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ