MENÜ

Antalya 'Carlos' diyor!

Gündeminde Capello, Di Matteo gibi dünyaca ünlü isimler bulunan Antalyaspor’da Roberto Carlos’un adı diğer isimlere göre bir adım önde. Yönetim, yıldızları dünyaca ünlü Brezilyalı hocaya emanet etmekte kararlı.

Antalya 'Carlos' diyor!

Rıza Çalımbay’la yollarını ayıran Antalyaspor’da teknik direktör adayları üzerinde değerlendirmeler sürüyor. Takımın başına yabancı bir çalıştırıcı getirmek isteyen Akdeniz ekibinin listesinde Fabio Capello, Di Matteo, Mazzari gibi dünyaca ünlü isimler var. Nasri, Eto’o, Wainqueur gibi dünya yıldızlarını kaliteli bir teknik adama emanet etmek isteyen Kırmızı- Beyazlılar’da ismi en fazla önplana çıkan hoca ise Roberto Carlos oldu. Halen; yıllarca oynadığı Real Madrid’de kurumsal ilişkiler direktörlüğü yapan Brezilyalı çalıştırıcıyla temasların sürdüğü bildirildi. Carlos’un yapılan teklifi kabul etmeye hazır olduğu ifade edildi. Takım kaptanı Eto’o’nun da Carlos seçeneğine sıcak baktığı belirtiliyor.

Guti önerildi

Her fırsatta Türkiye’yi çok sevdiğini açıklayan Carlos’un kesin kararını bugün bildireceği ifade edilirken Akdeniz ekibine menacerler aracılığıyla sürpriz bir isim daha önerildi. Real Madrid’de uzun yıllar forma giyen Guti de Antalyaspor’ungündemine geldi. Şu anda İspanyol devinin altyapısında çalışan Guti’nin Türkiye’de çalışmayı çok istediği konuşuluyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ