MENÜ

Rıza Çalımbay: Nasri dengeyi bozdu

Lig Radyo'da Ömer Necati Albayrak'ın hazırlayıp sunduğu Mixed Zone'a konuşan Rıza Çalımbay, ayrılığının perde arkasını anlattı, flaş açıklamalar yaptı.

Rıza Çalımbay: Nasri dengeyi bozdu

Lig Radyo'da Ömer Necati Albayrak'ın hazırlayıp sunduğu Mixed Zone'a konuşan Rıza Çalımbay, ayrılığının perde arkasını anlattı, flaş açıklamalar yaptı.

İşte Çalımbay'ın sözleri:

'Zamansız bir ayrılık'

"Beklemediğimiz bir olaydı. Bu istediğim bir şey değildi. Ortada bazı şeyler olunca durmanın doğru olmadığına inandık. Tabii ki üzüldüm. Bunun sonuçlarla alakalı olduğuna inanmıoyurm. Galatasaray maçında başkan bugüne kadar verdiği en yüksek primlerden birini dağıttı takıma. Neden veriyorsun? Demek ki takım iyi oynamış. Demek ki bu karar sonuçlarla alakalı değil. Bir tane Kayseri maçı kaybedildi diye mi? Zaten orada da penaltımız kaçmış, sakatlarımız vardı. Böyle olduğu zaman üzülüyor insan. Geçen sezon çok büyük riske girerek geldim. İlk başta kabul etmemiştim. Çünkü babam vefat etmişti. Başkanın babasını kırmayarak kabul ettim. Şu durumdan çok daha kötü durumdaydık. Takımı mükemmel yere getirdik. Şimdi 6 maçın 4'ünü içeride oynayacaktık. Bu durumda böyle bir şey çıkarmak düşündürücü tabii ki. Böyle bir şeyi söyledikleri anda hemen kabul ettim zaten. Olay bu. Kimseye kırgın değilim ama benim düşünceme göre zamansızdı."

Fenerbahçe'de 3 yıldız, Beşiktaş derbisinde yok!

'Acayip hırslandım'

"Bu ayrılıktan dolayı acayip hırslandım. İyi bir teklif gelirse hemen göreve başlamak isterim. Şimdi önümüzde bir milli maç arası var. Milli arada istediğimiz gibi bir yer olursa kabul ederiz. Bizim için huzurlu yer olsun yeter. Ben Antalya'da geçen sezon huzur içinde çalıştım ama bu sezon huzursuzduk. Çok huzursuz çalıştık. Ama gittiğimiz yerde huzur içinde çalışırsak çok başarılı oluruz."

'Nasri de aynı, Zeki de!'

"Nasri gelince dengeler bozuldu. Nasri'nin aldığı parayı diğer oyuncuların alması mümkün değil. Herkesin kendine göre bir değeri vardır. Bu her yerde böyledir. Birisi 5 alır, birisi 2 alır. Bunun üzerinde çok durmaya gerek yok. Ama benim için Nasri de aynıdır, Zeki de aynıdır. Benim için herkes futbolcudur. O yıldızmış, bu şöyleymiş diye ayırmam kimseyi. Yanlışı uyarırım. Doğrunun hakkını veririm. Ben zaten yıldızların içinde büyüdüm. Beşiktaş'ta yıldızlarla oynadık, çalıştık. Milli Takım'da yıllarca kaptanlık yaptık. Yani yıldızlarla anlaşa sorunu olmaz. Önemli olan iş ahlakıyla herkes işini yapsın."

Golden Boy'da listeye 2 Türk girdi!





Haberin Devamı
YORUM YAZ