MENÜ

Rıza Çalımbay'dan ayrılık sonrası itiraflar

Antalyaspor'la yolları ayrılan Rıza Çalımbay, basın mensuplarının sorularını yanıtladı

Rıza Çalımbay'dan ayrılık sonrası itiraflar

Süper Lig'de geride kalan 5 haftada 3 puanda kalan Antalyaspor'da, teknik direktör Rıza Çalımbay'la yollar dün ayrılmıştı.

Deneyimli teknik adam bugün, basın mensuplarının karşısına geçti ve açıklamalarda bulundu.

Çalımbay'ın sözleri şöyle;

Antalyaspor'dan ayrılmayı ben istemedim. Biz bırakıp gitmeyiz. Ama karşılıklı oturduk konuştuk. Uygun olanın bu olacağına karar verdik. Antalyaspor'un çok iyi bir kadrosu var. Sakatlar döndükten sonra çok başarılı olacaklarına eminim. Biz buraya geldiğimizde kriz vardı. Takım 2 puandaydı. Risk almıştık ama korkumuz yoktu. Ekibimle bu tarz takımlarda çok iyi sonuçlar almıştık daha önce. Denizli'yi küme düşme potasından alıp, UEFA'ya götürmüştük. Lyon'u elemiştik. Burada da geçen sene aynı durum vardı ve 58 puan toplayarak 5. bitirdik ligi.

'Menez'i hiç izlemedim'

Bu seneye baktığımızda 5 maç oynamışız. 2'si Beşiktaş ve Galatasaray ile. Daha fazla krediyi hakettiğimizi düşünüyorum. Takımdan gidenler oldu. Motta ve Mbilla... Önemli kayıplar oldu. Yeni transferlerde hazır değildi. Menez ilk antrenmanda sakatlandı. ​Ben Menez'i transferden önce hiç seyretmedim. İlk 20 dakika oynadığı Alanya maçında izledim. 'Fikir ayrılığı, özellikle transferdeki fikir ayrılığı ayrılığa neden oldu. Ben yine herkese teşekkür ederim, taraftara da öyle teşekkürlerimi sunuyorum.

'Nasri'de yırtık çıktı'

Nasri sakat. G.Saray maçından önce adelesinde yırtık çıktı. Transferlerimizin hepsi iyi ama zamanlaması yanlış. Eğer G.Saray maçında penaltıyı atabilseydik her şey değişebilirdi. 5 maça baktığımız zaman, sakatlar, yeni gelen transferler gibi sıkıntılarla maçlara çıktık. Antalyaspor'un bundan sonra önü açık. 6 maç var 4'ü içerde, üstelik milli takım arası var. Yani Antalyaspor iyi olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ