MENÜ

Okben Ulubay: "Bir şey kaybettiğimizi söyleyemem ama çok şey kazandık diyebilirim"

Darüşşafaka Basketbol'un genç oyuncularından Okben Ulubay, DHA'ya konuştu.

Okben Ulubay: "Bir şey kaybettiğimizi söyleyemem ama çok şey kazandık diyebilirim"

Darüşşafaka Basketbol'un genç yetenekleri Okben Ulubay ve Emircan Korkut, sıkı bir hazırlık döneminde olduklarını ve yeni sezona iyi bir başlangıç yapacaklarını söylediler.

Doğan Haber Ajansı'na (DHA) konuşan Okben Ulubay, geçen seneki kadronun tamamen değiştiğini belirterek, "3 haftalık bir çalışma temposu içindeyiz. İdmanlarımız çok zorlu geçiyor. Takım olarak kadromuz tamamen değişti. Ancak bu 3 haftalık dönemde takım olma yolunda çok büyük adımlar attık. İnşallah bu sezonu en iyi şekilde geçiririz" dedi.

Okben Ulubay, Türkiye'nin Avrupa Şampiyonası'ndaki performansıyla ilgili olarak, "Büyük oyuncularımızdan yoksunduk. Ama onların açığını biz en iyi şekilde kapattığımızı düşünüyorum. Orada oynayan oyuncular, terinin son damlasına kadar savaştılar. Bir şey kaybettiğimizi söyleyemem ama çok şey kazandık diyebilirim" şeklinde görüşlerini belirtti.

Yabancı sınırıyla ilgili de konuşan genç oyuncu "Sonuç olarak bizim karar verebileceğimiz ya da değiştirebileceğimiz bir şey değil. Bunu eğer karar değişecekse Federasyon'un yapması gereken bir şey. Milli Takım'daki oyuncular çok süre almıyorlarlardı bu sene ve ona rağmen geçen haftaya kadar yaptığımız şeyler ortada. Eğer değişirse belki daha iyi olabilir. Ama değişse de değişmese de bizim yapabileceğimiz tek şey çok çalışmak." dedi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ