MENÜ

Burak Yılmaz'ın forma ısrarı

Sürpriz bir şekilde Başakşehir maçında ilk 11’de sahaya çıkan ve 2 gol atan Burak Yılmaz, teknik direktör Ersun Yanal’dan Alanyaspor maçında da forma istedi. Yanal ise “Oynama isteğini anlıyorum ancak sakatlığın nüksedebilir. Durumuna bakacağız” dedi.

Burak Yılmaz'ın forma ısrarı

Başakşehir mücadelesinde büyük bir risk alarak sahaya çıkan ve attığı 2 golle takımına 1 puanı getiren Burak Yılmaz, Alanyaspor karşılaşmasında da oynamak istediğini teknik direktör Ersun Yanal’a bildirdi.

Dünkü idmanın ardından Yanal ile görüşen 32 yaşındaki golcü, “Başakşehir maçı öncesinde olduğu gibi kendimi iyi hissediyorum ve Alanyaspor karşısında da oynamak istiyorum” dedi. Bunun üzerine tecrübeli hoca ise “Oynama isteğini anlıyorum ancak sakatlığının nüksetme ihtimali çok yüksek. Bu yüzden idmanlarda hafif tempo ile çalışmalısın. Ondan sonra durumuna bakarız” ifadelerini kullandı.

Rodallega hazırlanıyor

Takımın bir diğer formda forveti Hugo Rodallega ise idmanlardaki istekli görüntüsü ile dikkat çekiyor. Burak Yılmaz’ın oynamaması durumunda ilk 11’de sahaya çıkacak olan Kolombiyalı golcü, antrenmanların ardından ekstra çalışmalar yapıyor.

Sakat Van Persie'ye milli davet!


Haberin Devamı
YORUM YAZ